Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Aparat de masaj picioare - reflexoterapie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1200 lei Lei
Brand
CS-C32
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aparat de masaj picioare reflexoterapie - Transport gratuit

Aparat de masaj al picioarelor

Aparatul pentru masajul picioarelor foloseste tehnologia de masaj 3D, oferind un nemaipomenit masaj pentru talpi si glezne. Acesta este un aparat de masaj focus care actioneaza perfect pentru stimularea centrilor nervosi din talpa.

Aparatul pentru masajul picioarelor cu incalzire functioneaza la trei viteze diferite, dispune de trei programe predefinite si permite ajustarea sistemului de masaj in functie de preferinte utilizatorului, astfel incat sesiunea de masaj sa fie exact asa cum si-o doreste utilizatorul, iar relaxarea sa fie extrema. Toate acestea pot fi setate prin intermediul butoanelor incorporate.

Functii importante aparat pentru masajul picioarelor:

Programe predefinite de masaj

Prin tehnicile unui masaj care imita exact miscarile unui maseur profesionist, acest program de masaj va indeparta usor disconfortul din zona picioarelor dand o senzatie de revitalizare.

Reflexoterapie

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema - in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj.

Role de masaj la talpa

Dispunand de role de masaj, aparatul pentru masajul picioarelor include in experienta de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, intrucat ele in permanenta mentin si transporta greutatea corpului. Cu ajutorul rolelor de masaj, la fiecare picior in punctele de tensiune, se imbunatateste circulatia sangelui, dand senzatia de energie in intregul corp. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra.

Perne de aer la calcai

Tehnica avansata de masare prin intermediul pernelor pentru calcai ofera o experienta de masare superioara oricarui alt aparat de masaj. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra.

3 viteze de masaj

Pentru un maxim de confort al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlata, aparatul dispunand de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit si fixat in orice pozitie.

Butoane incorporate

Setarile se realizeaza foarte usor, cu ajutorul butoanelor incorporate.

3 Programe Automate

1. Mod vibrare;
2. Mod rulare;
3. Mod combinat vibrare s?i rulare.

Butoanele prezente pe aparat va permit prin atingere usoara sa modificati programul automat sau funct?ia de ajustare pe 3 nivele a intensita?t?ii presiunii aerului.

Specificatii si caracteristici tehnice aparat masaj picioare:

Program predefinit de masaj: 3.
Vibratii: Da.
Tapiterie: Piele ecologica, antibacteriana.
Perne de masaj:  pentru laba piciorului si pentru calcaie.
Viteze de masaj: 3.
Incalzire : Da.
Consum nominal: 45W.
Inatlimea aparatului: 30 cm.
Greutate aparat: (kg)  15 kg.
Alimentare curent normal: 220V.
Culori disponibile: Gold Rose.

Cadoul perfect. Infrumusetarea picioarelor

Aparatul foloseste suplimentare perne de aer pentru masarea labei piciorului si a calcaielor. Aceasta functie activeaza circulatia, mareste senzatia de bine. O combinatie de perne de aer de diferite marimi se infasoara complet in jurul labei picioarelor dumneavoastra pentru a va oferi un masaj minutios.

Folosind zilnic aparatul pentru masajul picioarelor veti observa cum picioarele dumneavoastra vor fi mai puternice si mai viguroase. Aparatul este recomandat tuturor persoanelor dar in special celor care isi simt picioarele obosite sau petrec mult timp in picioare in timpul zilei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura