Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Canapea modulara pentru spatii moderne de relaxare - Rubico

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3565 lei Lei
Brand
Rubico-LAUNGE 102
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Canapea modulara pentru spatii moderne de relaxare - Rubico Launge 102

Datorita sistemului modular, Familia Rubico este ideala pentru spatii moderne de relaxare. Aceasta imbina functionalitatea cu un design estetic si confort.

Rubico este un sistem modular conceput pentru spatiile de relaxare din birou. Structura canapelei este din lemn si poliuretan rezistent la compactare.

La acest model de canapea se poate adauga optional si tetiera- 174 lei.

Dimensiuni canapea Rubico Launge 102:

Inaltime fotoliu: 116 cm.

Lungime canapea: 129cm.

Adancime sezut: 45 cm.

Va recomandam tesaturile placute la atingere cum ar fi Bali sau Bondai, materiale foarte rezistente din fibre de poliolefina si respectiv poliester.

Despre sistemul Rubico

Sistemul RUBICO de scaune si canapele in stil retro, pentru zona de lounge din companii, institutii publice, hoteluri sau acasa.

Sistemul are 10 elemente diferite pe care le proiectati, este un lounge confortabil si ieftin, dar de inalta calitate pentru camerele dvs. comune, zona de intrare si zonele pentru angajati.

Sistem modular Rubico Elements oferit de Comenzi-Scaune este format din 10 elemente:

1.RUBICO 100

2.RUBICO 102

3.RUBICO 1BR

4.RUBICO 45

5.RUBICO 90

6.RUBICO Square

7.RUBICO BR100

8.RUBICO BR102

9.RUBICO LAUNGE 100

10.RUBICO LAUNGE 102

Elementele din familia Rubico arata deosebit si pot fi fabricate din materiale textile.

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun: Bali, Bondai.

Materiale rezistente cu o suprafata moale similara cu catifeaua care ofera o senzatie placuta si confortabila la atingere. Fibrele de polyester din compozitia materialului il face rezistent si durabil. Colectia de stofe Bali si Bondai capabile sa satisfaca cerintele inalte ale clientilor dornici sa se diferentieze.

Material Bali foarte rezistent din fibre de poliolefina recunoscut pentru durata indelungata de utilizare si textura materialului foarte confortabila.

Sistemul Rubico are deja un statut de cult real si este utilizat de multe hoteluri si companii. In plus, mobilierul are, de asemenea, un efect de absorbtie a sunetului la sediul afacerii dvs. Clientii spun ca raportul pret-performanta si designul sau elegant din anii '70 sunt imbatabile.

Toate componentele sistemului Rubico sunt realizate din lemn masiv solid. Tapiteria este realizata din spuma poliuretanica, care ofera un scaun confortabil. Elementele robuste de asezare pot fi conectate intre ele folosind unghiuri de otel. Cu inaltimea scaunului de 40 cm si adancimea scaunului de 45 cm, obtineti un confort optim de asezare. Veti primi o garantie de 5 ani a producatorului pentru toate elementele. Elementele sunt fabricate in Europa si va pot fi livrate in medie in 3-4 saptamani.

Date tehnice:

Picioare din lemn sau otel acoperit cu pulbere.

Capacitate de incarcare de pana la 200 kg / unitate.

Inaltimea scaunului: 40 cm

Adancimea scaunului: 45 cm pentru canapea si fotoliu

Cadru din lemn masiv solid.

Spuma poliuretanica.

Huse care nu sunt detasabile.

Garantia producatorului de 5 ani.

Ambalate individual intr-o cutie si folie.

Fabricat in Europa.

Joc de culori cu Rubico Elements

Faceti-va creativ si jucati-va cu diferite culori.

Elementele sistemului Rubico in combinatie, formeaza un peisaj senzational de relaxare si un confort foarte bun pentru oaspeti, parteneri de afaceri si angajati.

Diferite combinatii pot fi reproiectate si adaptate noilor nevoi si dimensiuni.

De asemenea, puteti combina diferite tesaturi de acoperire intre ele pentru a seta accente noi. Tesaturile contractuale foarte dezvoltate sunt foarte rezistente si usor de curatat. Ne-ar face placere sa va facem o oferta individuala cu elementele optime si dispunerea lor in camerele dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura