Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun de gaming cu banda LED RGB pe culoarea rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

698 lei Lei
Brand
OFF303
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de gaming cu banda LED RGB pe culoarea rosu cu negru

DESIGN ERGONOMIC
Scaunul de gaming este tapitat integral cu piele ecologica de inalta calitate, usor de intretinut, deasemenea bratele sunt buretate si captusite cu piele eco. Sezutul are la baza burete mai dens ce va va oferi confort pe termen lung si o experienta de joc intensa. Spatarul lat va ofera sprijin mai bun, iar scaunul este reaglabil pe inaltime pentru a se asigura ca fiecare utilizator de inaltimi diferite il poate regla pentru o pozitie confortabila in timpul jocului sau lucrului la birou.

FUNCTII GAMING
Este un scaun conceput pentru gaming cu suport lombar si tetiera (ambele detasabile), suport de picioare si sistem de iluminare cu banda LED digitala adresabila. Confortabil si ergonomic, produsul se caracterizeaza prin rotirea de 360 grade, inaltime reglabila, suport de picioare retractabil sub sezut, perna lombara reglabila pe inaltime si pernuta pentru cap si de asemenea rabatarea spatarului pana la 135 grade. Dupa ajustarea spatarului, scaunul va satisface diferitele nevoi, si anume: mod de lucru, mod joc, sau mod odihna.

ILUMINARE LED RGB
Barele de lumina ambientala sunt instalate pe ambele parti ale spatarului si sezutului. LED-urile pot afisa diferite combinatii de culori, jocuri de lumini sau pur si simplu o culoare anume. Acestea pot fi reglate direct de pe telecomanda din pachet care functioneaza prin RF (baterie inclusa). Puteti schimba jocul de lumini, viteza si intenstitatea benzii LED. Banda de lumini se alimenteaza direct de la portul USB. Obtineti cea mai buna experienata de gaming cu aceste benzi de leduri!

UTILIZARE MULTIPLA
Acest scaun va ofera cea mai confortabila experienta si va poate dubla eficienta, indiferent daca este folosit pentru jocuri in fata computerului sau a unei console, poate fi folosit ca scaun ergonomic la birou chiar si pentru un timp indelungat, sau ca scaun pentru vizionat continut video datorita spatarului ce va permite rabatarea pe spate cu posibilitatea blocarii acestuia in orice pozitie pana intr-un unghi de 135 grade.

CONFORTABIL SI RELAXANT
Echipat cu tetiera si 2 pernute, acestea va vor usura munca si vor reduce stresul acumulat la nivelul muschilor lombari si cei ai gatului, eliminand astfel durerile si oboseala.

RELAXARE SI PENTRU PICIOARE
Atunci cand doriti o pauza chiar la birou, scoateti suportul pentru picioare de sub sezut, rabatati spatarul, puneti muzica favorita si bucurat-va de scaunul dumneavoastra. Nu va faceti griji cu privire la intretinere, este fabricat de asemenea din piele ECO, pur si simplu stergeti cu o carpa moale.

MOD DE LUCRU MULTIPLU

Mecanismul de inclinare sincronizat cu bratele si ofera un recliner relaxant chiar la birou.
Scaunul poate fi folosit in mai multe moduri, si anume: munca, studiu, jocuri, relaxare.
Este de asemenea, un cadou minunat pentru familie sau prietenii tai.

CONFORTABIL SI DURABIL
Foarte flexibil, este reglabil pe inaltime si se roteste la 360.

USOR DE ASAMBLAT

Pachetul contine tot ce este necesar pentru montaj: suruburi, imbus si instructiuni pentru a va ajuta sa instalati rapid scaunul dumneavoastra.
Scaunul este proiectat sa reziste la o greutate maxima de 120 kg. Perioada de garantie oferita este de 24 luni.
DIMENSIUNILE SCAUNULUI:
Culori disponibile: rosu cu negru.

Greutate: 17 kg.

Baza diametru: 64 cm.

Sezut material: PU.

Sezut latime: 55 cm.

Sezut adancime: 50 cm.

Sezut grosime: 8 cm.

Spatar material: PU.

Spatar latime: 50-45-55-25 cm.

Spatar grosime: 5 cm.

Inaltime sezut maxima: 52 cm.

Inaltime sezut minima: 42 cm.

Inaltime scaun maxima: 126 cm.

Inaltime scaun minima: 116 cm.

Inaltime suport picioare maxima: 47 cm.

Inaltime suport picioare minima: 37
Trimite mesaj
Din Gura in Gura