Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun ergonomic MB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2950 lei Lei
Brand
Mirus Black
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaun ergonomic rotativ PMP

Facem spatiul tau sa arate fantastic fara costuri inutile, Transport Gratuit si Rapid.

Scaune moderne si confortabile pentru persoane cu stil.

Scaunul ergonomic rotativ MB, pune la dispozitie confort intens de 8 ore pe zi, cu suport lombar si spate 3D flexibil si o serie de reglaje pe baza mecanismului de control cu o singura maneta, ingenios de simplu pentru confort personalizat, scaunul are un design aspectuos pentru confortul utilizarii pe durata indelungata. Valoarea inestimabila a scaunului, curbele organice, cadrul versatil si optiunea de reglare completa il transforma intr-unul din cele mai dorite scaune de birou de pe piata.

Scaunul are un mecanism de control cu o singura maneta, ingenious de simplu pentru activarea celor mai des utilizate functii ale scaunului: inaltimea, adancimea si inclinatia pe spate pot fi controlate dintr-un singur punct de contact. Bratele reglabile in inaltime, adancime si unghi, precum si tetiera reglabila se regasesc toate intr-un scaun ergonomic.

Acest scaun dispune de certificare EN 1335-2:2009 si EN 1335-3:2009, fiind considerat astfel adecvat din punct de vedere structural si suficient de stabil ca scaun de birou de catre persoanele cu greutatea de pana la 150 kg, timp de pana la 24 de ore pe zi. Acest produs a fost certificat conform Programului de certificare pentru produse cu un nivel scazut de poluare Greenguard Indoor Air Quality (IAQ) fiind 98% reciclabil.

TETIERA: multidirectionala, se poate regla in functiile de nevoile individuale ale utilizatorului
INCLINATIE PE SPATE SYNCHRO Regleaza unghiul spatarului si al bazei in mod proportional, incurajand miscarea corporala prin stimularea circulatiei sangvine, reducand astfel oboseala. Functia de blocare suplimentara permite relaxarea spatelui intr-una din cele trei pozitii si a muschilor omoplatilor.
INALTIME SEZUT Ridicati sau coborati sezutul scaunului astfel incat talpile piciorului sa fie asezate in intregime pe podea, scaunul putand fi adaptat in functie de inaltimea fiecaruia.
BAZA Polipropilena - role din nylon de 60mm.
SEZUT CULISANT: aceasta functie va permite sa modificati adancimea scaunului pentru a se adapta lungimii picioarelor utilizatorului.
INALTIME SPATAR: Ridicati sau coborati spatarul scaunului pentru suportul zonei lombare a coloanei dumneavoastra.
BRATE: Ridicati sau coborati bratele, reglati-le unghiul si adancimea pentru ca antebratele sa se poata sprijini in mod confortabil, ridicandu-va totodata greutatea de pe umeri.
MECANISM CU O SINGURA MANETA: Mecanism de control cu o singura maneta ingenios de simplu pentru modificarea inaltimii si a adancimii scaunului si activarea functiilor de inclinare pe spate.
CONTROL TENSIUNE: Regleaza tensiunea spatarului pentru a-i permite o inclinare confortabila, sustinand totodata greutatea corporala.

Scaun ergonomic rotativ MB cu spatar din plasa mesh pentru o aerisire optima.

Acest scaun dispune de sezut si spatar plasa diverse culori, spatar reglabil pe inaltime, mecanism actionat pe cablu, sezut cu translatie, baza propilena, brate reglabile 3D incluse si tetiera reglabila.
Greutate sustinuta max. 120 kg

Dimensiuni scaun MB:

a) Inaltime scaun: (3D) 109-128.5 cm (MD) 108.5-130.5 cm.

b) Adancime sezut: 44-49 cm.

c) Inaltime sezut: 39-49.5 cm.

f) Latime sezut: 51 cm.

g) Diametru baza: 64.5 cm.

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriti sa comandati scaune direct prin telefon? Sunati-ne 0720.865.728 Echipa noastra este aici pentru a va ajuta, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00!
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP puteti trimite cererile pe mail sau fax.
Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura