Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun de evenimente stofa rosie-cadru auriu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165 lei Lei
Brand
Scaune evenimente RCA-rosu
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de evenimente cu spatar coroana din stofa rosie-cadru auriu

Faceti o prezentare frumoasa in sala de evenimente atunci cand clientii vin sa va viziteze locatia si vad aceste scaune.

Construite in general pentru industria Horeca, aceste scaune de evenimente sunt foarte populare. Au spatarul tip coroana sau trapezoidal cum se mai spune si au fost testate pentru a sustine pana 100-120Kg. Daca aveti o sala de evenimente cu o capacitate mare de locuri, aceste scaune stivuibile sunt perfecte pentru afacerea de inchiriere pentru evenimente.

Un mare avantaj la aceste scaune este faptul ca se pot stivui ocupand foarte putin spatiu de depozitare.

Aceste scaune de evenimente remarcabile pot fi folosite si prin adaugarea unei huse pentru scaun.

Aceste scaune tapitate stivuibile si multifunctionale sunt o optiune excelenta pentru biserici, sali de banchet, sali de evenimente, hoteluri, centre de conferinte si diverse spatii publice.

Daca aveti un eveniment mare la care sa aveti nevoie de mai mult loc, scaunele de evenimente pot fi stivuibile si ofera o solutie versatila de asezare cu o capacitate optima de depozitare.

Scaunele de evenimente pot fi stivuite cu o inaltime de pana la 15 unitati pentru a economisi spatiu.

In ciuda numelui lor, scaunele de evenimente nu sunt doar pentru ocazii de la un restaurant - sunt ideale pentru orice eveniment, inclusiv pentru concerte, conferinte, slujbe bisericesti, nunti, ceremonii si prezentari de afaceri.

Oricand aveti nevoie sa asezati participantii in confort si stil, selectia de scaune pentru evenimente stivuibile de la Comenzi-Scaune combina cea mai buna valoare si confort.

Atentie! Daca aveti nevoie de scaune pentru evenimente urgent, va rugam sa faceti o rezervare din timp deoarece transportul scaunelor dureaza si pentru a va asigura ca urmatorul dvs. eveniment se desfasoara fara probleme.

Cele mai multe dintre scaunele de evenimente afisate pe site-ul nostru sunt afisate cu statusul de "La comanda" si sunt gata de livrare in functie de stocul zilnic de la plasarea comenzii. Va rugam sa ne sunati incat sa puteti obtine mai rapid toate solutiile si informatile despre scaune de care aveti nevoie pentru evenimentul dvs.

Scaunele de evenimente pot fi combinate in diferite forme si culori. Daca doriti sa cumparati acum scaunele noastre de evenimente contactati-ne pentru sfaturi prietenoase despre cum va putem ajuta sa gasiti scaunele care corespund nevoilor dumneavoastra.

Specificatii tehnice scaun evenimente:

Scaun multifunctional pentru orice ocazie.

Culoare: Rosu.

Structura metalica: profil de 25x25x1,0mm.

Cadru: metalic auriu.

Spatar tip: coroana sau cum se mai spune tip Crown.

Dimensiunile scaunului: 44*52*93 cm.

Vopsea: antizgarieturi sau cum se mai spune tip vopsea lovitura de ciocan.

Greutate scaunului: 5,5 kg.

Sivuibil: Da.

Proiectat pentru uz comercial: Da.

Potrivit pentru uz casnic: Da.

Comanda minima pentru aceste scaune este de 30 bucati.

Trebuie sa faci o impresie corecta

Un restaurant are multe de oferit clientilor sai iar mobilierul potrivit pentru restaurante te poate ridica la un spatiu de evenimente de prim rang. Cumparati mobilier Horeca de pe Comenzi-Scaune pentru a gasi exact ceea ce cautati, astfel incat clientii dumneavoastra sa aiba o experienta cu adevarat perfecta.

Mobilier pentru restaurant si diverse evenimente

Daca restaurantul dvs. organizeaza diferite evenimente private pentru a creste profitul, rezervati si cumparati scaune pentru evenimente si mese pliabile pentru a oferi o solutie confortabila de asezare pentru evenimentele organizate.

Comenzi-Scaune livreaza scaunele de evenimente prin diferiti curieri dar si prin tranport pe bursa. Nu toate scaunele sunt expediate prin curieri, ceea ce poate necesita timp suplimentar de procesare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura