Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun directorial textil cu suport de picioare OFF 426 gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

765 lei Lei
Brand
OFF426-gri
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaun directorial material textil cu suport de picioare OFF 426 gri

Alege un scaun potrivit nevoilor tale - este foarte important ca scaunul pe care iti petreci mare parte din zi sa fie unul confortabil. Indiferent de nevoi si preferinte, suntem aici cu cele mai bune scaune pentru un plus de confort la birou.

Cele mai multe persoane petrec mai bine de opt ore la locul de munca, pe scaun, in fata computerului.

Daca te confrunti cu dureri de spate cauzate de munca la birou, ar fi cazul sa iei in calcul achizitia unui scaun de birou. Indiferent daca lucrezi de acasa ori in spatiul de birouri unde se afla firma, este important sa investesti in sanatatea si confortul tau. Un scaun de birou nu este atat de scump daca iei in calcul beneficiile si faptul ca te va scuti nu doar de dureri, dar si de tratamente costisitoare si care poate nu vor avea rezultatele dorite. Este mai bine sa previi decat sa tratezi, iar alegand un scaun de birou adecvat, vei avea putea sa treci peste ziua de lucru fara dureri.

Scaunul directorial OFF 426 gri ofera prin intermediul celor 2 straturi suplimentare de pe spatar si sezut confortul unei canapele! Suportul pentru picioare retractabil te ajuta sa te odihnesti bine atunci cand stai intins pe scaun.

Tapitat integral cu material textil, permite circulatia aerului mai usor, oferind astfel o senzatie de sedere confortabila. Spatarul scaunului directorial este inalt, oferind sprijin intregului spate, dar si a gatului eliminand astfel presiunea asupra coloanei vertebrale.

Scaunul de birou are o baza formata din 5 picioare din polipropilena rezistenta si roti-role din material gumat care il fac usor de deplasat, dar totodata mentin si scaunul stabil atunci cand trebuie sa lucrati.

Acest scaun directorial textil indeplineste urmatoarele functii:

- pivotare 360 grade;

- ridicare/coborare nivel scaun;

- mobilitate si protectie (cu ajutorul rolelor din material protector pentru pardoseli);

- functia de recliner ce permite utilizatorului sa se lase pe spate;

- suportul de picioare extensibil;

- brate tapitate.

Scaunul poate sustine greutati de pana la 110 kg, si este foarte usor de asamblat si configurat.

Dimensiuni scaun OFF 426:

- inaltime sezut reglabila: 55-61 cm;

- inaltime scaun reglabila: 113-119 cm;

- latime x adancime sezut: 53 x 53 cm;

- inaltime spatar: 70 cm;

- latime maxima cu brate: 67 cm.

Studiile arata ca scaunele de birou ergonomice cresc productivitatea. La prima vederea s-ar putea sa nu observi legatura dintre scaunele ergonomice si productivitate. Dar gandeste-te mai bine in care din urmatoarele conditii ai lucra mai cu spor: atunci cand simti scaunul de sub tine ca pe un lemn rigid de pe care ebia astepti sa te ridici sau atunci cand ai impresia ca stai pe un fotoliu confortabil, care parca te imbratiseaza?

Prin urmare, achizitionarea unui scaun de birou trebuie sa fie facuta cu atentie, in functie de cerintele si preferintele persoanei care o sa se bucure de aceste scaun. Comenzi-Scaune este un magazin online specializat in vanzarea de scaune, oferind clientilor sai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de optiuni care sa corespunda diverse cerinte.

Informatii despre scaune si mobilier

Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.

Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de stocul zilnic.

Scaunele, bancile, birourile si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.

Livrarea produselor in toata tara se face prin Transport Rapid.

Toate scaunele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura