Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune conferinta-vizitator Taurus TC Net 20 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5000 lei Lei
Brand
Taurus-TC-Net-20
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
20 scaune conferinta-vizitator Taurus TC Net

Scaun conferinta-vizitator Taurus TC Net
Scaun vizitator Taurus TC Net, suprapozabil cu cadru cromat, interior din lemn stratificat, acoperitoare sezut din PP si spatar tip plasa.
Modul in care se aleg scaunele de conferinte sau, pur si simplu, scaunele de vizitator pentru diverse incaperi ar trebui sa fie pe primul loc pentru multe companii si firme. Vorbind despre aspectul functional, intr-o camera axata pe functionalitate si randament, cele mai multe scaune de conferinta ar trebui sa fie confortabile si sa ocupe cat mai putin spatiu.
Din acest motiv, scaunul Taurus TC NET este o alegere de selectie in ceea ce priveste calitatea si design-ul - este o sugestie optima, practica, scaunul fiind usor de manevrat si de depozitat. Aspectul sau vizual este un alt element vital care trebuie luat in considerare - scaunele fiind elementele centrale intr-o sala de conferinte, ele infrumusentand spatiul si transformand locul intr-o camera eleganta si functionala.
Acest model are cadrul cromat, Sezutul si spatarul fiind realizate din stofa.
Optional: brate fixe din polipropilena cu insertie metalica, brate + masuta rabatabila, brat dreapta + masuta rabatabila din polipropilena, conexiuni scaune pp.

Specificatii scaun Taurus TC Net
Tip: scaun pentru vizitatori.

Baza: 4 picioare.

Material: tapiterie net.

Latime scaun: 54 cm.

Adancime scaun: 43 cm.

Inaltimea scaunului: 46 cm.

Inaltime: 80 cm.

Culoare: negru.

Greutate: 5.5 kg.

Greutatea maxima a utilizatorului: 120 kg.
Pret valabil pentru stofa A si C. Comanda minima 10-15 bucati. Produs fabricat in Romania.

Intr-un birou spatiul este un aspect foarte important. In acelasi timp, este necesar sa mentinem un minim de confort pentru oaspetii care ne trec pragul. Cu un cadru negru si cu un spatar din mesh, acest scaun este perfect pentru birouri, sali de conferinte, saloane, sau alte spatii.
Scaunul pentru vizitatori Taurus TC Net este ideal pentru orice incapere cu mai multe locuri. Este format dintr-un cadru robust comat, spatarul fiind format dintr-un mesh iar sezutul scaunului fiind tapitat cu diverse tipuri de materiale textile (fibre de poliolefina, fibre de poliester, eco lana, eco piele sau bumbac). Pentru o protectie suplimentara a podelei, scaunul vine cu 4 picioruse din plastic si se poate stivui pentru o depozitare usoara, avand o greutate de doar 5.5 kg.
Spatii destinate pentru acest scaun:

Sali de asteptare, sali de conferinte, receptii, sali de evenimente, sali de clasa, etc...
Intretinere scaune Taurus TC Net:

Curatati petele cu hartie absorbanta. Nu aplicati produse de curatat direct pe pete. Folositi produsele de curatat diluate pe o laveta.

De ce sa alegem scaunele Taurus TN Net pentru diferite incaperi in care aspectul functional este pe prim plan?
1. Scaunele de vizitatori si conferinta indeplinesc doua cerinte principale, sunt confortabile si ocupa putin spatiu.

2. Scaunele de vizitatori si conferinta sunt practice, usor de manevrat si depozitat.

3. Scaunele de vizitatori si conferinta sunt elegante, functionale si cu un design aparte.
Cum trebuie sa verificati daca scaunele Taurus TN Net sunt de buna calitate?
Atunci cand intentionati sa cumparati un numar mai mare de scaune pentru vizitatori si conferinte, merita sa fiti atenti la mai multe elemente importante, inclusiv cadrul scaunului, tapiteria, greutatea.

Nu ezitati sa contactati departamentul nostru de vanzari, suntem specializati in productia si distributia de scaune si vom raspunde cu placere la toate intrebarile dvs. Suntem siguri de calitatea scaunelor noastre, motiv pentru care oferim clientilor nostri toate informatiile de care au nevoie.

Unde se recomanda aceste scaune Taurus TC Net?
- sali de conferinte si training;

- sali de asteptare si receptie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura