Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune vizitatori-conferinta Sabina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

546 lei Lei
Brand
Sabina
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaune vizitatori-conferinta Sabina pe cadru cromat

Scaunul de vizitatori si conferinta Sabina se preteaza foarte bine zonelor de lucru cu clientii, spatiilor de asteptare, salilor de negociere sau de conferinta.

Cum trebuie sa arate o sala de asteptare? Bineinteles luminoasa, spatioasa, primitoare si trebuie sa aiba locuri de sezut confortabile.

Sabina este un scaun vizitator, al carui design este unul ultra-modern. Cadrul este din otel cromat, iar bratele au fost fabricate din lemn. Nuanta lor poate fi aleasa pe natur, fag, cires, nuc, wenge.

Scaunul este suprapozabil pentru o depozitare mai usoara.

Pentru ca fiecare sedinta sa aiba locuri comode: scaunele de conferinta trebuie sa fie confortabile, ergonomice si durabile. Si daca mai au si un aspect placut, ajung cu siguranta rapid alegerea potrivita.

Scaunul Sabina tip vizitator-conferinta este ideal pentru sali de asteptare, de sedinte sau de conferinte. Este un model rezistent si totodata elegant, perfect adaptabil oricarui tip de design interior.

Scaunul sabina este un scaun de birou fix, ce poate fi utilizat cu usurinta ca si scaun de conferinta sau de vizitator. Este recomandat pentru birouri, sali de consiliu, de conferinta, sali de asteptare sau poate fi folosit la dotarea salilor in care se organizeaza anumite evenimente.

Cu un aspect modern, realizat din materiale de calitate si confortabil, scaunul Sabina poate fi amplasat in spatii diverse: sali de conferinta, sali de sedinta, sali de training, agentii de turism, cabinete medicale, saloanele de infrumusetare sau chiar in biroul personal, deoarece este compatibil cu regimul de utilizare 8/24.

Este un scaun care asigura prestanta si o pozitie confortabila, chiar si in conditiile unei munci indelungate si al carui design reuseste sa dea un aspect nou si un plus estetic spatiilor in care este amplasat.

Caracteristici scaune Sabina:

- Scaun vizitator -conferinta.

- Forma ergonomica.

- Cadru cromat.

- Brate din lemn diferite nuante.

- Tapiterie piele ecologica/piele naturala sau stofa.

- Capacitate maxima portanta: 120 kg.

Sabina prezinta caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea:

Este realizat pe un cadru din otel vopsit in camp electrostatic, cromat, care ii asigura rezistenta in timp.

Tapiteria din stofa sau piele ecologica ii ofera scaunului o nota de eleganta, garantand impactul vizual.

Atat sezutul, cat si spatarul scaunului sunt capitonate cu burete (25 mm) pentru a spori gradul dumneavoastra de confort.

Datorita structurii de tip scoica se formeaza o curbura usoara a spatarului ce mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta.

Forma picioarelor scaunului este special conceputa pentru a-i oferi o buna stabilitate, dar si pentru a-i permite depozitarea in spatii restranse (in numar mai mare, scaunele se pot suprapune).

Intretinerea si curatarea tapiteriei se realizeaza cu usurinta, cu o carpa moale si produse de intretinere si curatare dedicate.

Scaunul Sabina a fost proiectat pentru a sustine o greutate de maximum 120 kilograme.

Dimensiuni scaun Sabina:

a) Inaltime scaun: 85 cm.

b) Adancime sezut: 44 cm.

c) Inaltime sezut: 44 cm.

d) Latime sezut: 45 cm.

f) Latime scaun: 61 cm.

Scaunul Sabina este recomandat a fi utilizat in special in sali de sedinte, sali sau zone de asteptare, relaxare, odihna.

Date tehnice scaun Sabina:

Tip scaun: vizitator-conferinta.

Livrare: La comanda in diferite culori.

Varianta de cotiera: cotiere din lemn diferite nuante.

Culoarea cadrului: cromat.

Culoarea sezutului: diverse culori.

Culoarea spatarului: diverse culori.

Capitonaj: cu sezut si spatar tapitat.

Tip model scaun: scaune cadru cromat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura