Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune de birou cu tetiera si suport picioare OFF 430 negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

698 lei Lei
Brand
OFF430 Negru
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaune de birou cu tetiera si suport picioare OFF 430-Negru

Scaune elegante de birou fabricate din mesh cu tetiera si suport pentru picioare OFF 430

Design placut pentru cele mai bune scaune.

Indiferent de aspectul incaperii de la locul de munca, un scaun elegant este foarte usor de introdus in decorul biroului sau al camerei.

SCAUN DE BIROU ERGONOMIC

Scaunele de birou sunt concepute cu o constructie ergonomica orientata catre nevoile omului, astfel incat sa ofere un suport confortabil care sa va ajute sa va mentineti o pozitie relaxata pe o perioada indelungata de lucru. Acestea sunt proiectate astfel incat sa imparta presiunea si sa amelioreze oboseala musculara, facilitand astfel un mediu de lucru mai sanatos si mai confortabil.
Scaunul ergonomic OFF 430 este proiectat sa sustina o postura sanatoasa si sa ofere confort pentru perioade lungi de timp. Spatarul din plasa al scaunului permite trecerea aerului si eliminarea umiditatii, facandu-l o alegere excelenta pentru medii calde sau umede.

FUNCTIA DE INCLINARE SI BLOCARE

Mecanismul de inclinare sincronizat al acestui scaun de birou ofera o rabatare lina si fara efort, permitandu-va sa reglati pozitia in modul cel mai confortabil pentru dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a bloca spatarul in orice unghi intre 90 - 135 de grade, ceea ce il face partenerul perfect pentru biroul dumneavoastra - puteti indrepta spatarul pentru modul de lucru sau il puteti inclina complet pentru modul de odihna. Prin aceasta functie, aveti posibilitatea de a personaliza confortul scaunului in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra.

CONFORT PE TOATE LINIILE

Acest scaun ofera un sezut realizat din burete dens de inalta calitate, ceea ce il face ferm, dar totodata suficient de moale pentru a preveni stresul excesiv si a va oferi un confort optim pentru perioade prelungite de timp. De asemenea, este important sa mentionam ca scaunul este prevazut cu cotiere captusite care ajuta la reducerea tensiunii din partea superioara a corpului si permit relaxarea umerilor si bratelor, astfel incat sa puteti lucra sau sa va relaxati intr-o pozitie confortabila si fara durere.

Punem la dispozitie instructiuni de instalare pentru a va ajuta, iar de obicei, procesul de asamblare dureaza aproximativ 10-20 de minute.

Este important sa alegeti un scaun ergonomic care se potriveste nevoilor dumneavoastra si care sa fie ajustabil la inaltimea mesei sau a biroului pentru a preveni obosirea si tensiunea musculara. De asemenea, asigurati-va ca utilizati scaunul in combinatie cu o pozitie corecta si ca faceti pauze regulate pentru a va misca si a va intinde.

SCAUN AJUSTABIL

Ridica sau coboara sezutul scaunului folosind maneta speciala de sub scaun. Iar pentru un plus de relaxare, "deblocheaza" spatarul pentru a te misca cu usurinta in fata si in spate.

Specificatii tehnice scaun OFF430:

Culoare: Negru, Roz, Gri.

Material: Mesh.

Greutate maxima (kg): 100.

Reglabil pe inaltime: Da.

Inaltime scaun maxima (cm): 123.

Inaltime sezut maxima (cm): 52.

Inaltime spatar (cm): 75.

Latime scaun (cm): 66.

Latime sezut (cm) : 50.

Tip maner: Plastic.

Tip baza: Plastic PP.

Tetiera: Da.

Suport picioare: Da.

Avantaje scaun OFF 430:

Confort si functionalitate buna.

Sigur, stabil si durabil.

Materiale de calitate.

Design ergonomic.

Solid si rezistent.

Roti de inalta calitate.

Pentru mai multe modele de scaune vezi toata categoria de scaune de birou- AICI!

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, produse noi, reduceri sau alte anunturi, va invitam sa accesati paginile noastre de social media, Facebook, Twitter sau Instagram.

Asamblare scaun:

Scaunul nu este montat.

Asamblarea scaunului este rapida si usoara pe baza instructiunilor de montaj din colet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura