Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun multifunctional cu suport lombar si cotiere reglabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

898 lei Lei
Brand
SYYT9510
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de birou multifunctional cu suport lombar si cotiere reglabile SYYT 9510 pe gri

Scaune de birou multifunctionale cu suport lombar si cotiere reglabile SYYT 9510 pe gri

PRODUCTIVITATE SI PERFORMANTA

Imbunatatiti-va productivitatea si performanta! V-ati saturat de scaunele care va provoaca disconfort si va impiedica sa va concentrati? Cu brate si tetiera reglabila, precum si cu un suport lombar ajustabil, scaunul ergonomic SYYT 9510 poate fi personalizat in functie de forma corpului dumneavoastra, ajutand la mentinerea unei posturi corecte si prevenind leziunile pe termen lung. Cu acest scaun de birou, va puteti simti confortabil si increzator in orice moment.
SUPORT LOMBAR AJUSTABIL

Bucurati-va de confort pe toata durata zilei cu scaunul multifunctional de birou SYYT 9510 gri cu suport lombar: Spatarul inalt al acestui scaun este dotat cu un suport lombar reglabil, care va permite sa personalizati pozitiile de sezut. Rotind cele doua roti din spate in stanga sau in dreapta, suportul se va tensiona. Acesta ajuta la mentinerea curburii naturale a spatelui inferior si promoveaza o postura naturala si fara efort pentru partea superioara a spatelui. In acest fel, scaunul nostru ergonomic pentru birou ajuta la eliminarea durerilor de spate asociate cu statul prelungit la birou si va mentine plin de energie pe tot parcursul zilei.

TETIERA SI COTIERE REGLABILE

Scaunul ergonomic pentru birou va permite sa reglati cotierele moi sus/jos, astfel incat acestea sa ofere suficient spatiu pentru umeri, brate si incheieturi, asigurandu-va confort si sprijin maxim. De asemenea, puteti regla inaltimea si unghiul tetierei, astfel incat sa va sustineti corespunzator gatul si sa evitati durerile cervicale.
MESH RESPIRABIL

Acest scaun are sezutul din plasa respirabila, care este proiectata pentru a oferi un nivel superior de confort si respirabilitate. Aceast material este mai moale si mai respirabil decat materialele traditionale, reducand riscul de transpiratie sau discomfort in timpul utilizarii indelungate. Indiferent daca lucrati de acasa sau in birou, scaunul nostru ergonomic va va mentine confortabil si racoros, astfel incat sa va puteti concentra asupra muncii fara nicio interferenta.
Scaunul multifunctional SYYT 9510 din mesh ofera o baza rezistenta din aluminiu si roti puternice cu o manevrabilitate usoara, capabile sa sustina o greutate de pana la 120 kg. Aceasta combinatie de materiale de calitate si design ergonomic asigura durabilitatea si stabilitatea scaunului in timpul utilizarii. Indiferent de tipul de activitate pe care o desfasurati, acest scaun multifunctional va ofera confortul si sprijinul necesare pentru a va desfasura activitatile cu eficienta si in siguranta.
Scaunul nostru de birou modern este conceput pentru a se potrivi cu orice decor de camera sau birou, fara a face compromisuri in ceea ce priveste confortul si stilul. Designul sau atractiv in tonuri de gri-portocaliu adauga o nota de eleganta si stil casei sau spatiului de lucru.
Avantaje scaun SYYT 9510: inaltime scaun: 130-138 cm, inaltime sezut: 48-56 cm, latime scaun: 68 cm, inaltime spatar: 90 cm, inaltime brate: 65-73 cm, latime x adancime sezut: 51x54 cm.

Specificatii tehnice scaun SYYT 9510:
Culoare: Gri.

Material: Mesh.

Greutate maxima (kg): 120.

Reglabil pe inaltime: Da.

Inaltime scaun maxima (cm): 138.

Inaltime sezut maxima (cm): 56.

Inaltime spatar (cm): 90.

Latime scaun (cm): 68.

Latime sezut (cm) : 51.

Tip maner: Plastic.

Tip baza: Metalica.

Avantaje scaun OFF 9510:
Confort si functionalitate buna.

Sigur, stabil si durabil.

Materiale de calitate.

Design ergonomic.

Solid si rezistent.

Roti de inalta calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura