Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune bucatarie-living catifea bej, 6buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1300 lei Lei
Brand
BUC242V Bej 6
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
6 Scaune bucatarie-living din catifea cu picioare din lemn pe Bej
Bucataria casei tale a ajuns de mare interes pentru tine si familia ta. Este locul de unde iau nastere cele mai bune mancaruri si locul unde petreci timp alaturi de familie sau prieteni. Este un loc in care te simti bine si in largul tau. Un rol important in crearea confortului il are scaunele de bucatarie. Este foarte greu sa ai o bucatarie de care sa te bucuri, daca spatiul din ea nu este folosit la adevaratul sau potential. Fie ca vorbim despre un simplu scaun de bucatarie, un coltar de bucatarie sau o masa, fiecare trebuie sa se potriveasca.
Cu ajutorul unor scaune de bucatarie potrivite poti crea un spatiu functional si estetic placut. Indiferent de stilul bucatariei tale, scaunele pot juca un rol cheie in definirea aspectului si atmosferei incaperii. Existenta unei game variate de stiluri, culori si materiale face posibila selectarea unor scaune care sa se potriveasca perfect cu designul interior.
In loc sa te multumesti cu un scaun obisnuit, de ce sa nu alegi unul care sa ofere un surplus de rafinament si eleganta? Scaunul in stil nordic reprezinta optiunea ideala pentru cineva care doreste sa aduca un accent contemporan si sofisticat in spatiul sau de locuit.

Fabricate din lemn si captusite cu catifea verde, aceste scaune avand dimensiunile de 50x54x82 cm constituie o piesa de mobilier splendida, care se integreaza cu lejeritate in orice camera.
Picioarele din lemn natural asigura stabilitate si durabilitate, in timp ce catifeaua de inalta calitate iti garanteaza confortul dorit pe parcursul utilizarii. Designul rafinat si atemporal al scaunului in stil nordic il face potrivit pentru orice tip de amenajare interioara, de la cea clasica la cea moderna.
In suma, daca iti doresti un scaun ce emana o estetica sofisticata si actuala, atunci optarea pentru un scaun in stil nordic reprezinta cea mai potrivita alegere.
Dimensiunile scaunului sunt:
Inaltime sezut: 45 cm.

Inaltime scaun: 82 cm.

Latime sezut: 43 cm.

Adancime sezut: 38 cm.

Inaltime spatar: 43 cm.

Latime maxim scaun: 50 cm.

Adancime maxim scaun: 54 cm.

Designul si stilul scaunului

Designul si stilul sunt aspecte importante de luat in considerare atunci cand cumperi scaune de bucatarie, living sau de birou. Acestea sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si stiluri, astfel incat sa poti alege unul care se potriveste cu decorul camerei si preferintele personale. Este important sa alegi un scaun care sa fie atractiv si confortabil, care sa se potriveasca si cu restul mobilierului din camera.
Asadar, nu ezitati sa alegeti scaune de bucatarie, sufragerie si living de calitate superioara Comenzi-Scaune, care va vor oferi confort si frumusete pentru multi ani de acum inainte.

Informatii despre scaune si mobilier
Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.

Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de stocul zilnic.

Scaunele, bancile, birourile si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.

Livrarea produselor in toata tara se face prin Transport Rapid.

Toate scaunele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!
Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania:
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura