Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune Ravenna pentru diverse zone HoReCa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

578 lei Lei
Brand
Ravenna
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaune Ravenna pentru diverse zone HoReCa
Luati un loc in aceste scaune moderne si confortabile Ravenna
Scaunele Ravenna sunt pur si simplu fermecatoare. Au linii captivante ce emana un sentiment de lejeritate si confort. Scaunele Ravenna sunt adaptabile oricarui spatiu si pot satisface orice cerinta.

Ravenna este un scaun care imbina functionalitatea si confortul, fiind alegerea ideala pentru a completa orice spatiu cu stil si eleganta. Datorita designului sau versatil, se potriveste perfect in orice decor si stil. De asemenea, scaunul este usor de mutat si amplasat, facandu-l perfect pentru spatii care necesita mobilitate si flexibilitate.
Scaun pentru diverse zone HoReCa fix, care se adapteaza perfect indiferent de spatiul ales: birou, sala de mese, living, restaurant.

RAVENNA dispune de o scoica tapitata cu spuma moale si pufoasa, care ofera un confort exceptional. Design-ul sau versatil permite integrarea fara probleme in diverse medii, facandu-l o alegere ideala pentru spatiile de birouri ?open space? si restaurante. Indiferent daca lucrati la birou sau va bucurati de o masa, acest scaun ofera confortul si stilul suprem.

Varietate mare de culori

Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Ravenna se poate tapita pe sezut si spatar cu mai multe nuante de material textil.

Standard: Cadru lemn de fag, finisat natur

Cadrul cu patru picioare rezistente din lemn.

Tapiterie: sezut si spatar

Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Ravenna se poate tapita cu nuanta si materialul dorit.

Dimensiuni scaun Ravenna:
a) Inaltime scaun: 82 cm.

b) Inaltime sezut: 48 cm.

c) Adancime sezut: 44 cm.

d) Latime sezut: 45 cm.

e) Latime scaun: 61 cm.

f) Adancime totala: 47 cm.

Specificatii scaun Ravenna:
Material cadru: Lemn.

Finisaj lemn: Natur.

Tapiterie: Stofa.

Stil: Modern.

Tip: Scoica.

Sezut: Tapitat.

Greutate portanta: 120 kg.
Scaunele Ravenna sunt rezistente si confortabile si se pot adapta cu usurinta in decorul locatiei dumneavoastra. Aceste scaune iese in evidenta prin confort, durabilitate, versatilitate si eleganta, fiind conceput pentru a rezista un timp indelungat. Le recomandam in locatii de tip HORECA precum: cafenea, cofetarie, restaurant, club, pensiune sau hotel. Sunt foarte usor de intretinut, solide si rezistente.
Scaunele pentru zona HoReCa sunt concepute pentru a oferii stil, utilitate dar cel mai important longevitate. Nu este un secret faptul ca intr-un restaurant mobilierul este supus unui trafic intens. Acest prim considerent trebuie sa faca diferenta intre achizitionarea unui scaun lmai ieftin si unul de calitate dar cu un pret mai ridicat. Astfel, riscul aparitiei unui defect in tipul utilizarii scaunului de catre clientul dumneavoastra este minimizat.
Scaunele noastre Ravenna pentru HoReCa sunt tapitate, au cadrul din lemn si sunt destinate pentru interior unde se vor integra cu usurinta in amenajarea dumneavoastra. Fie ca este vorba de o amenajare clasica, moderna, art deco, industrial sau minimalista, noi avem scaune care satisfac toate dorintele.

Spatii destinate pentru scaunele Ravenna:

Cafenea, Bistro, Restaurant, Ceainarie, Gelaterie, Pizzerie, Club, Cofetarie, Sali de asteptare, Sali de conferinte, Receptii, Sali de evenimente, Hotel, Pensiune, etc...
Alegerea scaunului Ravenna potrivit pentru afacerea ta
Atunci cand alegeti un scaun Ravenna, exista mai multi factori pe care ar trebui sa ii luati in considerare pentru a va asigura ca gasiti potrivirea perfecta pentru nevoile si stilul Dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura