Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune de bucatarie si living din catifea BUC 209 bej

0 stars: 0.00 din 0 pareri

248 lei Lei
Brand
BUC209 Bej
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaune de bucatarie si living din catifea BUC 209 Bej

Scaunele pentru bucatarie, living si diverse spatii HoReCa sunt confectionate dintr-un cadru de otel rezistent, cu picioare negre mate, elegante si durabile.

Bucurati-va de o experienta de luat masa relaxanta si confortabila cu acest scaun living elegant din catifea, intr-o frumoasa nuanta de bej. Cu un design ergonomic si un sezut moale, acest scaun ofera un confort maxim in timpul meselor, eliminand disconfortul cauzat de scaunele incomode si rigide. Relaxati-va complet in timpul mesei si bucurati-va de momentele petrecute in jurul mesei.
Scaunul de bucatarie si living BUC 209 in nuanta vibranta de bej este o alegere excelenta pentru a aduce prospetime si eleganta in locuinta ta. Cu o tapiterie fina din catifea de culoare verde, gri sau bej, acest scaun emana rafinament si sofisticare, fiind perfect integrat in diverse amenajari interioare.

Designul sau contemporan imbina in mod armonios stilul modern cu un strop de lux, oferind un aspect placut si atragator. Picioarele metalice negre completeaza cu gratie aspectul acestui scaun, aducand si un plus de stabilitate si durabilitate.

Cu o capacitate de rezistenta de pana la 120 kg, acest scaun este robust si fiabil, fiind potrivit pentru a fi utilizat in mod constant si pentru primirea cu caldura a oaspetilor. Indiferent daca doresti sa te relaxezi in confort sau sa savurezi momentele petrecute in compania celor dragi, acest scaun va raspunde nevoilor tale.

Beneficiind de o perioada de garantie de 24 de luni, poti avea incredere deplina in calitatea si durabilitatea acestui produs. Astfel, vei putea bucura de frumusetea si confortul oferite de scaunul de living BUC 209 timp indelungat.

Adauga o nota de eleganta si prospetime in spatiul tau de locuit cu ajutorul scaunului de living BUC 209 din catifea si picioare metalice negre. Indiferent de locul in care il vei amplasa - in sufragerie, coltul de lectura sau orice alta incapere - acest scaun va aduce un plus de rafinament si stil in decorul interior. Bucura-te de clipe pline de confort si frumusete alaturi de cei dragi pe acest scaun atragator si durabil, conceput sa ofere o experienta placuta si estetica in locuinta ta. Comanda minima pentru acest model este de 4 bucati.

Specificatii tehnice scaun:

Greutate: 20 kg.

Culori disponibile: gri, verde, bej.

Bucati / cutie: 4 buc / 1 cutie.

Baza - diametru: 42 latime x 42 adancime

Baza - inaltime: 44 cm.

Baza - material: otel vopsit negru.

Sezut - material: catifea.

Sezut - latime: 45 cm.

Sezut - adancime: 40 cm.

Sezut - grosime: 3 cm.

Spatar - material: catifea.

Spatar - latime: 40 cm.

Spatar - grosime: 3 cm.

Inaltime sezut maxima: 47 cm.

Inaltime scaun maxima: 90 cm.

Inaltime spatar: 45 cm.

Intretinere scaun:

Scaunul se curata cu o laveta sau cu un prosop de hartie usor umed.

A se evita utilizarea produselor chimice, cu exceptia celor special concepute pentru ingrijirea mobilei.

Alte modele gasesti in categoria scaune de bucatarie

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG:

Informatii despre scaune si mobilier

Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.

Toate scaunele si bancile se livreaza in functie de stocul zilnic.

Scaunele, bancile, birourile si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.

Livrarea produselor in toata tara se face prin Transport Rapid.

Toate scaunele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!

Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura