Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune de birou Carlo Executive din piele eco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1310 lei Lei
Brand
Carlo Executive
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaune de birou Carlo Executive din piele eco

Relaxati-va cu scaunele de birou Carlo Executive

Spatiul de birou este mult mai mult decat o simpla configuratie fizica; el reflecta esenta identitatii unei companii. Aici se dezvolta idei, se initiaza colaborari si creste productivitatea. In centrul acestui mediu dinamic se afla Scaunul de birou Carlo - conceput pentru a imbunatati comportamentul, creativitatea si motivatia fiecarui utilizator.

Confortul scaunului directorial Carlo va contribui la crearea unei ambiante interioare rafinate si la un nivel inalt de prestigiu in orice birou. Carlo este echipat cu un mecanism multi-blocare cu patru pozitii de blocare. Scaunul si spatarul sunt fabricate din poliuretan injectat (nedeformabil in timp). Caracteristicile standard includ un mecanism de blocare multipla cu 2 manete, brate si baza eleganta din aluminiu, role din nylon (diametru 65 mm). Variante: Scaun directorial Carlo cu spatar inalt, Scaun directorial Carlo cu spatar mediu.

Standard: Mecanism Multibloc

Mecanismul Multibloc este o varianta imbunatatita, mai performanta decat mecanismul cu balans sau mecanismul ASYN si ofera utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca sezutul in multiple pozitii. Mecanismul Multibloc ofera libertate de miscare, ajustabilitate si o postura ergonomica corecta. Confortul si performanta sunt deosebit de strans legate. Alte reglaje: reglarea inaltimii sezutului si tensiunii de oscilatie. Adecvat pentru scaune directoriale. Actiunea de basculare permite o postura corecta si confortabila. Mecanismul Multibloc cu doua manete ofera utilizatorului urmatoarele posibilitati de reglare:

1. reglarea inaltimii sezutului (A)

2. blocarea sezutului in multiple pozitii (B)

3. reglarea tensiunii de oscilatie (M)

Standard: Brate Tapitate din Aluminiu

Bratele elegante din aluminiu, acoperite cu eco-piele neagra sau maro pentru un confort sporit.

Standard: Sezut si Spatar poliuretan injectat

Perna sezutului si a spatarului este din poliuretan injectat si nedeformabila in timp. Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung si o mai mare rezistenta la compactare decat spuma poliuretanica clasica. Poliuretanul injectat este utilizat si in sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.

Tapiterie

Cele doua tapiterii de baza sunt eco-pielea de culoare neagra si maro. La cerere, exista optiunea de a alege si alte culori de eco-piele sau chiar si piele.

Standard: Standard: Baza stea din aluminiu

Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta si usor de intretinut. Diametrul bazei este de 700 mm.

Role cu diametru mare pentru Mocheta

Role destinate spatiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon PP si au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistenta la rulare.

Dimensiuni scaun Carlo Executive:

a) Inaltime scaun: 121,5 -128 cm.

b) Adancime sezut: 50 cm.

c) Inaltime sezut: 47 - 53 cm.

d) Latime scaun: 65 cm.

e) Inaltime spatar: 75 cm.

f) Latime sezut: 54 cm.

g) Diametru baza: 70 cm.

h) Latime spatar: 51 cm.

Relaxati-va cu scaunele de birou Carlo Executive acasa sau la birou

Scaunele de birou Carlo Executive pentru acasa sunt foarte usor de asamblat si sunt extrem de confortabile.

Aceste scaune faciliteaza lucrul la birou. Modelele si culorile impresionante ale scaunelor sunt elegante si incantator de privit. Indiferent daca sunt pentru acasa sau birou, aceste scaune sunt perfecte.

Scaunele Carlo sunt reglabile si va vor ajuta sa va mentineti postura, astfel incat sa nu va incordati spatele si umerii.

Cumparati scaune de birou Carlo de pe Comenzi-Scaune

Comenzi-Scaune ofera online o mare varietate de scaune de birou la preturi rezonabile in Romania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura