Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Pupitru scolar reglabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

275 lei Lei
Brand
Pupitru scolar reglabil
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pupitru scolar reglabil

Pupitru scolar reglabil: o alegere inteligenta pentru educatie

O alegere inspirata pentru clasele moderne, combinand confortul, durabilitatea si versatilitatea intr-un singur produs. Cu posibilitatea de reglare a inaltimii, acest pupitru ofera un mediu de invatare optim, contribuind la cresterea succesului educational al copiilor. Alegeti calitatea si adaptabilitatea pentru viitorul scolar al copiilor!

Top pupitru

Realizat din PAL melaminat de inalta calitate, pentru a asigura durabilitate si rezistenta in timp. Marginile sunt finisate cu cant ABS, care ofera protectie suplimentara impotriva uzurii si lovirilor. Colturile rotunjite adauga un aspect estetic placut si asigura siguranta in utilizare.

Cadru

Solid si rezistent pentru stabilitate, construit cu o structura sudata din profil si teava de otel rotunda, asigurandu-i rezistenta si stabilitate. Vopsit in camp electrostatic, de culoare gri, pentru protectie si finisaj rafinat. Sectiunile terminale sunt acoperite cu dopuri de plastic pentru siguranta utilizatorilor, pardoselii dar si estetica.

Suport caiete, cuier rucsac

Esentiale la pupitrul scolar, ajutand elevii sa-si pastreze materialele organizate si accesibile, reducand dezordinea in sala de clasa.

Reglabil pe inaltime

Pupitrul este echipat cu un sistem telescopic pe trei nivele, permitand ajustarea inaltimii in mod usor si convenabil. Cu optiunile de reglare a inaltimii la 640 mm, 700 mm, 760 mm, acest pupitru este proiectat pentru a se potrivi perfect utilizatorilor de diverse inaltimi.

Dimensiuni Pupitru scolar reglabil:

a) Inaltime pupitru: 640-700-760 mm.

b) Latime pupitru: 700 mm.

c) Dimensiuni top: 700 x 500 mm.

Descopera Setul Scolar Reglabil: Scaun si Pupitru Reglabile pentru invatare ideala

Descoperiti setul scolar reglabil care include un scaun si un pupitru reglabile pe inaltime. Acest set va permite sa adaptati mobilierul in functie de nevoile elevilor, asigurand un mediu de invatare confortabil si eficient. Cu posibilitatea de reglare a inaltimii, acest set este o alegere practica pentru scolile care apreciaza versatilitatea si ergonomia in procesul educational.

Produs conform certificarilor:

SR EN 1728:2012/AC:2013

- norma pentru stabilirea cerintelor de siguranta si performanta pentru mobilierul de birou.
SR EN 1729-1:2007

- norma pentru stabilirea cerintelor dimensionale si ergonomice pentru mobilierul de scolarizare si pentru alte utilizari similare.
SR EN 1729-2:2012

- norma pentru stabilirea cerintelor pentru rezistenta si durabilitatea mobilierului de scolarizare si pentru alte utilizari similare.
SR EN 1730:2013

- norma pentru stabilirea cerintelor de siguranta si performanta pentru scaunele utilizate in afara caselor, cum ar fi scaunele de gradina sau terasa

Acest produs se livreaza neasamblat!
Pentru unitatile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achizitionarii si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.).
Unele din produsele din magazinul nostru sunt disponibile pentru achizitia prin S.E.A.P. (www.e-licitatie.ro).
Institutiile publice interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@comenzi-scaune.ro pentru a ne comunica lista de produse care vor fi achizitionate.
De asemenea la anumite cantitati comandate institutiile publice beneficiaza de termene de plata si preturi negociabile.
Acest produs face parte din categoriile: Mobilier scolar-Banci scolare

Important

! Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot avea mici diferente de nuante. Dimensiunile pot varia cu +/- 2 cm.

Scaunul se livreaza demontat, intr-un colet si necesita asamblare. Nu asiguram montaj.

Informatii despre scaune si mobilier Pretul scaunelor si bancilor au TVA inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura