Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2449 lei Lei
Brand
Ergohuman 2 Ultra Black
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun de birou Ergohuman 2 Ultra Black

Despre scaunul de birou Ergohuman 2 Ultra:
Ergohuman 2 Ultra din generatia a doua, reprezinta o imbunatatire semnificativa a deja celebrului scaun Ergohuman din prima generatie. Aceasta versiune imbunatatita, pastreaza toate caracteristicile de baza care au facut popular predecesorul sau, dar adauga o nota de prospetime pentru a corespunde nevoilor actuale. Aflati mai multe detalii despre noile caracteristici ale scaunului Ergohuman in continuare!
Dotari standard: tetiera 2D, spatar mesh reglabil pe inaltime, posibilitatea reglarii tensiunii de oscilatie, suport lombar, sezut mesh generos, mecanism sincron, translatie sezut, brate 4D, baza piramidala din aluminiu, si role gumate. Greutate portanta: 150 kg.

Standard: Mecanism sincron

Mecanismul sincron cu translatie de sezut va permite sa va balansati sau sa blocati sezutul intr-o pozitie avansata, asigurand libertate de miscare, ajustabilitate si o postura ergonomica corecta. Cu ajutorul sistemului principal de control EAGLE, puteti efectua toate aceste ajustari cu o singura maneta. Mecanismul va ofera urmatoarele optiuni de reglare: inaltimea sezutului, blocarea spatarului in pozitii avansate, ajustarea tensiunii de oscilatie si adancimea sezutului.
Tensiune spatar reglabila

Sistemul de identificare tactila, un design unic ce utilizeaza puncte tactile, permite identificarea si ajustarea usoara a tensiunii de oscilatie a spatarului, fara a fi necesar sa va aplecati pentru a vedea maneta.
Inclinatie sezut si spatar in fata

Aceasta caracteristica inovatoare promoveaza o postura sanatoasa prin inclinarea sezutului si spatarului in fata. Astfel, ajuta la dispersarea presiunii asupra coloanei vertebrale, reducand disconfortul si incurajand o aliniere corecta, ceea ce face orele lungi petrecute la birou mai confortabile si ergonomice.
Spatar Reglabil Up-Down

Spatarul va permite sa mentineti curba naturala in forma de "S" a coloanei vertebrale, oferind un confort exceptional. Cu 6 pozitii de blocare pentru o postura corecta, veti experimenta ergonomie de top! Datorita acestor ajustari, scaunul ofera versatilitate si suport personalizat.

Suport Lombar - intensitate reglabila

Suportul lombar cu o suprafata curbata se adapteaza la diverse pozitii de sedere si indeplineste nevoile variate ale diferitilor utilizatori. Tensiunea suportului lombar se ajusteaza automat, dar poate fi modificata manual prin reglarea unui buton cu identificare tactila situat pe spatele scaunului. Aceasta conceptie ofera un suport mai confortabil si natural pentru vertebrele lombare.
Tetiera 2D

Echipat cu o tetiera proiectat sa ofera o sustinere eficienta, aceasta elibereaza presiunea cervicala. Utilizatorul are posibilitatea de a regla atat inaltimea, cat si unghiul tetierei, adaptandu-le la preferintele lor individuale pentru a asigura un confort optim pentru gat si cap.
Brate 4D

Bratele standard 4D sunt placute la atingere si permit o personalizare extinsa pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorilor. Acestea se misca in patru directii: sus/jos, inainte/inapoi, stanga/dreapta si in unghi de inclinare, asigurand o pozitie de lucru confortabila si sanatoasa. Designul de inclinare sincronizata, asigura un suport dinamic si stabil pentru brate, eliberand presiunea de pe umeri atunci cand este necesar.
Optional, utilizatorii pot alege functia de inclinare frontala, care ofera un suport exceptional pentru incheieturi.
Optional: Suport Picioare

Acest element adauga un nivel de relaxare in timpul lucrului sau in timpul pauzelor, reducand presiunea asupra picioarelor si oferind suport excelent pentru confortul utilizatorului. Lucrati mai eficient si relaxati-va mai placut cu aceasta functionalitate aditionala.
Optional: Umeras

La doar un singur clic distanta, gata sa va fie de ajutor atunci cand aveti nevoie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura