Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaun ergonomic Vertigo fara tetiera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

710 lei Lei
Brand
Vertigo
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaun ergonomic Vertigo fara tetiera

Munca de birou nu a fost niciodata mai confortabila! Perfect pentru organizatii mari, Vertigo este un scaun ergonomic cu un design sofisticat si integrabil in orice spatiu de birou sau sala de conferinta. Combinatia mesh-ului cu diverse materiale textile ii da scaunului un finisaj modern in timp ce lasa pielea sa respire.

Acest scaun ergonomic este solutia perfecta pentru utilizatorii din spatiile de lucru dinamice. Datorita zonelor flexibile asigura o sustinere constanta a bratelor, spatelui si zonei lombare. Ofera un confort absolut si contribuie la o productivitate ridicata,

Vertigo dispune de un sezut generos, realizat din poliuretan cu densitate mare rezistent la compactare. Spatarul impreuna cu tetiera sunt tapitate cu mesh (4 variante de culori). Rolele din nylon cu diametru mare de 60 mm reduc rezistenta la rulare si redefinesc conceptul muncii dinamice la birou.

Sezutul generos, tapitabil cu materiale textile si piele ecologica ofera o posibilitate excelenta de personalizare iar mesh-ul de pe spatar asigura aerisirea corespunzatoare a pielii.

Dotari standard: mecanism sincron blocabil in doua pozitii, sezut din poliuretan cu densitate mare, baza piramidala din polipropilena, optional baza piramidala din aluminiu si role nylon.Greutate portanta: 120 kg.

Consideram ca toata lumea are nevoie de un scaun confortabil, usor de operat la birou pentru a se concentra asupra sarcinilor zilnice. Daca utilizatorul nu se simte bine, nu poate sa faca fata provocarilor zilnice.

Standard: Mecanism sincron cu antisoc

Mecanismul sincron este o varianta imbunatatita, mai performanta decat mecanismul asincron si ofera utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca sezutul in pozitie avansata. Acesta ofera libertate de miscare, ajustabilitate si o postura ergonomica corecta. Confortul si performanta sunt deosebit de strans legate. Alte reglaje: reglarea inaltimii sezutului, tensiunii de oscilatie. Adecvat pentru scaune cu sezut si spatar independent. Actiunea de basculare sincronizata permite o postura corecta si confortabila. Mecanismul SYN cu o maneta ofera utilizatorului urmatoarele posibilitati de reglare:1. reglarea inaltimii sezutului2. blocarea sezutului in pozitie avansata3. reglarea tensiunii de oscilatie

Standard: Brate reglabile vertical

Brate cu top din poliuretan moale si confortabil la atingere reglabile pe inaltime. Bratele au o cursa de 70 mm.

Standard: Spatar tapitat cu mesh (4 culori)

Spatarul scaunului este tapitat cu mesh, acesta asigura aerisirea pielii utilizatorului.Culori disponibile: negru, gri, portocaliu, albastru.

Standard: Suport Lombar reglabil

Pentru a oferi confortul adecvat colanei vertebrale, suportul lombar al scaunului este reglabil vertical.

Optional: Translatie sezut-60 lei.

Pentru a mari adancimea sezutului, scaunul ergonomic Vertigo se poate accesoriza cu mecanism de translatie sezut.

Standard: Baza stea din polipropilena

Baza stea standard pentru acest model este piramidala din polipropilena. Aceasta baza este rezistenta si usor de intretinut. Diametrul bazei este de 700 mm.

Optional: Baza stea din aluminiu-60 lei

Baza stea standard pentru acest model este din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta si usor de intretinut. Diametrul bazei este de 700 mm.

Standard: Role cu diametru mare pentru MochetaRole destinate spatiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon si au diametrul de 60 mm. Rolele cu diametrul mare reduc rezistenta la rulare.

Certificari:

1. Certificat EN1335 Certified2. Certificat EN5459-2:20083. Certificat ISO 9001/2008,4. Certificat ISO 14001/20045. Certificat SGC6. Certificat GreenGuard

Dimensiuni scaun VERTIGO:

Inaltime scaun min: 96 cm.

Inaltime scaun max: 106 cm.

Inaltime sezut min: 43 cm.

Inaltime sezut max: 53 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura