Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Scaune vizitator Magix High piele eco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

645 lei Lei
Brand
Magix High-Piele Eco
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Scaune vizitator Magix High cadru tip sanie cromat - piele ecologica
Scaunul Magix High a fost creat pentru vizitatori, asadar reprezinta un produs perfect pentru sali de conferinte sau pentru zone de asteptare. Spatarul si sezutul sunt tapitate, dar materialul si culoarea pot fi alese. O alta calitate a scaunului, este suprapozabilitatea, ceea ce simplifica mult depozitarea lui.

Scaunul are cadru rezistent din teava de otel cromata, elegant, rezistent si usor de intretinut.
Spatii destinate pentru aceste scaune: sali de asteptare, sali de conferinte, sali de receptii, sali de evenimente, sali de clasa, scaune oaspeti, scaune pentru oaspeti de birou, etc...

Un scaun pentru oaspeti care satisface toate nevoile. Disponibil cu baza cromata ?S? care are durabilitate si confort. Scaunul Magix High poate fi tapitat cu piele eco sau material textil intr-o varietate diversa de culori.

Conceput pentru a oferi oaspetilor o experienta unica. Un scaun care te face comod si in care poti sa simti relaxarea pe care o doresti. Toti oaspeti se vor simti atat de confortabil incat se vor dedica conversatiei tale fara sa se oboseasca.

Scaunele vizitator Magix High cadru tip sanie cromat pentru conferinte

Nimeni nu vrea sa se simta inconfortabil in timpul intalnirilor lungi si sesiunilor de conferinta sau diverse seminare. Magix High este o solutie excelenta pentru aceste situati, precum si pentru prezentari, conferinte video si colaborari in grup.

Scaunul Magix High este realizat cu baza cromata, tapitat cu stofa pentru rezistenta ridicata.
Birou si sala de sedinte
Combinatia de curbe moi si linii curate face ca acest scaun de vizitatori sa fie potrivit pentru orice spatiu, potrivindu-se perfect intr-un birou sau intr-o sala de sedinte. Stilul modern si atemporal al scaunului precum si posibilitatea de a investi in orice culoare il fac potrivit pentru orice ocazie si spatiu.

MAGIX HIGH este un scaun frumos tapitat pentru diverse evenimente, care arata la fel de luxos pe cat se simte. Scaunul complet tapitat este disponibil cu spatar si sezut tapitat, baza cromata tip sanie, astfel incat Magix High va aduce amestecul perfect de confort si stil in orice sala de evenimente, sala de sedinte, conferinte sau locuri pentru vizitatori.
Avantaje Scaun Magix High:
Disponibil cu spatar si sezut complet tapitat.

Cadru cromat tip sanie pentru un confort sporit.

Scaun de conferinta confortabil si elegant, cu spatar si sezut din piele eco.

Optiuni diverse de culoare si material.

Certificari: EN1335 Certified.

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:
Eclipse (14 culori)
Scaunul de vizitatori si conferinta Magix High se preteaza foarte bine zonelor de lucru cu clientii, spatiilor de asteptare, salilor de negociere sau de conferinta.
Pentru ca fiecare sedinta sa aiba locuri comode: scaunele de conferinta trebuie sa fie confortabile, ergonomice si durabile. Si daca mai au si un aspect placut, ajung cu siguranta rapid alegerea potrivita.
Scaunul Magix High tip vizitator-conferinta este ideal pentru sali de asteptare, de sedinte sau de conferinte. Este un model rezistent si totodata elegant, perfect adaptabil oricarui tip de design interior.
Caracteristici scaune Magix High:

? Scaun vizitator.

? Forma ergonomica.

? Baza tip sanie.

? Cadru metalic cromat.

? Brate cromate fixe.

? Tapiterie piele ecologica/piele naturala sau stofa.

? Capacitate maxima portanta: 120 kg.
Dimensiuni scaun Riva S:
a) Inaltime scaun: 105 cm.

b) Adancime sezut: 46 cm.

c) Inaltime sezut: 46 cm.

d) Latime sezut: 49 cm.

f) Latime scaun: 59 cm.
Scaunul Magix High este recomandat a fi utilizat in special in sali de sedinte, sali sau zone de asteptare, relaxare, odihna.

Specificatii tehnice Scaun vizitator Magix High:
Model: Magix
Trimite mesaj
Din Gura in Gura