Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Aparat profesional masaj picioare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2190 lei Lei
Brand
CS-C30-rosu
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparat profesional de masaj pentru picioare-Livrare Gratuita

Aparat profesional de masaj al picioarelor un cadou perfect

Aparatul pentru masajul picioarelor foloseste tehnologia avansata, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care il foloseste.
Utilizatorul beneficiaza de masaj pentru picioare, gambe, talpi si genunchi, in functie de zona asupra careia doreste sa actioneze masajul.
Aparatul pentru masajul picioarelor cu incalzire functioneaza la trei viteze diferite, dispune de un program predefinit si permite ajustarea sistemului suplimentar de masaj pentru genunchi, astfel incat sesiunea de masaj sa fie exact asa cum si-o doreste utilizatorul, iar relaxarea sa fie extrema. Toate acestea pot fi setate prin intermediul telecomenzii incorporate.

Functii importante

1. Program predefinit de masaj
Prin tehnicile unui masaj care imita exact miscarile unui maseur profesionist, acest program de masaj va indeparta usor disconfortul din zona picioarelor dand o senzatie de revitalizare.
2. Masaj pentru gambe, talpi, genunchi
Aparatul poate fi pozitionat in functie de zona picioarelor asupra careia doriti sa actioneze masajul, fie pentru gambe, fie pentru talpi, fie pentru genunchi. Partea superioara a aparatului este mobila.
3. Role de masaj la talpa
Dispunand de 20 de role de masaj, aparatul pentru masajul picioarelor include in experienta de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, intrucat ele in permanenta mentin si transporta greutatea corpului. Cu ajutorul rolelor de masaj, la fiecare picior in punctele de tensiune, se imbunatateste circulatia sangelui, dand senzatia de energie in intregul corp. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra.
4. Perne de masaj la gambe
Tehnica avansata de masare prin intermediul pernelor pentru gambe ofera o experienta de masare superioara oricarui alt aparat de masaj. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra.
5. 3 viteze de masaj
Pentru un maxim de confort al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlata, aparatul dispunand de 3 viteze de masaj, iar inaltimea poate fi ajustata pentru o pozitie cat mai relaxanta. De asemenea, poate fi rotit si fixat in orice pozitie.
6. Telecomanda incorporata
Setarile se realizeaza foarte usor, cu ajutorul telecomenzii incorporate.
Sistem terapeutic de incalzire pentru genunchi.
Aparatul este dotat cu un sistem de incalzire care se activeaza prin apasarea butonului HEATING THERAPY.

Sistemul incalzeste zona genunchilor si foloseste tehnologia de caldura prin fibra de carbon.

Specificatii si caracteristici tehnice:

Program predefinit de masaj: 1.

Rotire: 360.

Tapiterie: Piele ecologica.

Perne de masaj: 30.

Viteze de masaj: 3.

Incalzire: Da.

Temporizator: 15 minute.

Inatlimea aparatului: 60 cm.

Greutate aparat (kg): 25 kg.

Alimentare curent: 220V.

Culori disponibile: Galben cu negru si rosu cu negru.

Cadoul perfect. Infrumusetarea picioarelor

Aparatul foloseste suplimentare perne de aer pentru masarea gambelor si a genunchilor. Aceasta functie activeaza circulatia, mareste senzatia de bine. O combinatie de 30 de perne de aer de diferite marimi se infasoara complet in jurul gambelor si genunchilor dumneavoastra pentru a va oferi un masaj minutios.

Folosind zilnic aparatul pentru masajul picioarelor veti observa cum picioarele dumneavoastra vor fi mai puternice si mai viguroase. Aparatul este recomandat tuturor persoanelor dar in special celor care isi simt picioarele obosite sau petrec mult timp in picioare in timpul zilei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura