Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Husa de masaj pentru spate Relaxa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1190 lei Lei
Brand
Relaxa
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa de masaj pentru spate Relaxa, cu shiatsu si incalzire

Cea mai comoda modalitate de relaxare acasa si la birou.

Husa cu masaj pentru scaun Relaxa se potriveste perfect pe scaunul sau fotoliul dumneavoastra. Cu un design modern, aceasta acopera perfect sezutul si spatele scaunului, asigurandu-va un sfert academic de relaxare in orice moment al zilei.
Odata pornit, mecanismul va masa atat muschii incordati ai spatelui, partea cervicala si cea lombara. Rolele mecanismului vor glisa de sus si pana jos, asigurand optional si incalzirea zonelor masate, efectul fiind extrem de relaxant si revigorant. Functia suplimentara de vibratie, pe 3 niveluri de intensitate, va readuce de asemenea tonusul musculaturii para vertebrale.
Functii importante ale husei de masaj RELAXA
1. Programe de masaj
Masajul realizat de husa Relaxa este tonifiant si acopera cu precizie zona sacrala, lombara si cervicala. Miscarea rolelor urmeaza traseul musculaturii para vertebrale, un parcurs realizat ascendent si descendent, putand fi concentrat exclusiv pe cele trei zone principale amintite mai sus. Pentru o eficienta sporita, activarea butonului de la mijlocul telecomenzii va permite sa va bucurati de intregul proces de masaj dublat si de caldura, sporind eficienta acestuia.

2. Masaj pentru spate complet, superior sau inferior
Prin constructia sa, husa de masaj Relaxa va ofera 4 versiuni de masaj. Unul complet, in care rolele actioneaza pe toata suprafata spatelui, de sus si pana jos, si trei feluri de masaj tintit pe o zona bine definita. Actionand butonul de jos al telecomenzii, rolul de masaj se opresc si actioneaza doar asupra zonei sacrale, lombare sau cervicale. Aceste functii se pot accesa in orice clipa, schimband din mers meniul masajului.

3. Role de masaj la spate
Rolele de masaj pentru spate sunt realizate dintr-un material ecologic, extrem de rezistent la greutate si forta, capabil sa execute cu precizie masajul zonelor vizate. Ansamblul de role este conceput din doua perechi dispuse alaturat, fiecare pereche deservind una dintre partile spatelui. Miscarea este placuta si ferma, rezultatul resimtit la finalul masajului fiind extrem de tonic si revigorant.

4. Butoane rapide
Telecomanda, extrem de accesibila este incastrata in partea dreapta a husei de masaj. Cele trei butoane, dispuse vertical, indeplinesc urmatoarele functii: butonul de sus este cel care porneste si opreste programul de masaj, butonul din mijloc reprezinta optiunea de incalzire a spatelui pe perioada masajului iar butonul de jos concentreaza masajul pe una dintre zonele spatelui.

5. Piele antibacteriana

Materialul din care este confectionata husa de masaj este ecologic si antibacterian, fiind in acelasi timp extrem de rezistent la exploatare. Versiunile oferite sunt realizate pe doua culori, negru si rosu.

6. Usor de folosit

Husa de masaj Relaxa este un dispozitiv deosebit de fiabil. Se poate monta in cateva secunde pe scaunul unde va desfasurati activitatea, fixand-se usor cu ajutorul unor bretele elastice reglabile. De asemenea, se poate demonta imediat de pe scaun si transporta intr-o noua locatie, spre exemplu scaunul masinii, unde, cu ajutorul dispozitivului de alimentare cu curent la bricheta masinii se alimenteaza si va poate insoti in calatoria pe care urmeaza sa o faceti.

Husa cu masaj shiatsu

Husa cu masaj pentru scaun Relaxa include si functie shiatsu, un tip de masaj japonez eficient si placut, care se bucura de tot mai multa popularitate in ultimul timp. Aceasta tehnica de masaj presupune folosire mainilor, degetelor, coatelor terapeutului pentru a aplica presiune pe diferite punctele ale corpului. Cu ajutorul tehnologiei moderne, husa de masaj shiatsu imita miscarile unui terapeut pentru a-ti asigura relaxare deplina, oriunde te-ai afla.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura