Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj Luxor II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16490 lei Lei
Brand
CS-Luxor-2
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj Luxor II

Fotoliu de masaj Luxor II cu sistem de incalzire la spate si picioare, masaj 3D Reglabil, 12 programe de masaj, sistem space saver, zero gravity, muzica prin bluetooth.
LUXOR II impresioneaza prin design, materiale de calitate, dar mai ales prin functiile complexe

LUXOR evolueaza la a doua generatie si astfel ia nastere fotoliul de masaj LUXOR II. Forma dinamica al acestui fotoliu de masaj a fost abordata tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spatiul din casa. Acest model este ideal pentru casa, apartament, birou chiar si acolo unde spatiul este limitat.

Robot de masaj 3D pe Sina SL 130 cm cu scanarea precisa a punctelor de acupunctura

LUXOR II este dotat cu un set de maini mecanice 3D, care se deplaseaza in sus si in jos, intinzandu-se inainte si inapoi si in plus executa miscari laterale. Aceste maini mecanice ajuta la detectarea parametrilor fiecarui utilizator: greutate si inaltime.

Masaj in punct fix sau pe toata suprafata spatelui

LUXOR II este dotat cu un set de maini mecanice 3D, care se deplaseaza in sus si in jos, intinzandu-se inainte si inapoi si in plus executa miscari laterale. Aceste maini mecanice ajuta la detectarea parametrilor fiecarui utilizator: greutate si inaltime.

LUXOR II - Dotat cu sistem de incalzire la spate si picioare

Un motiv in plus pentru a folosi fotoliul de masaj LUXOR II zilnic

Incalzirea accentueaza eficienta masajului inlaturand senzatia de frig pe timpul iernii. Odata activata functia de incalzire, pernele de aer din zona lombara si gambe se incalzesc treptat facilitand relaxarea musculaturii.

Fotoliu de masaj LUXOR II - un obicei sanatos pentru corpul dumneavoastra

Experienta de masaj oferita de LUXOR II este impresionanta. Modul in care acest fotoliu reuseste sa atinga musculatura este fantastic. Tehnologia de masaj 3D este utilizata pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Telecomanda. Alimentare smartphone folosind portul USB

LUXOR II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau a altor dispozitive.

LUXOR II este un maseur capabil de:

12 Programe Automate

5 tipuri de masaj

Reflexoterapie

Intinderea bratelor, a spatelui si a picioarelor este recomandata pentru a activa regenerarea osoasa, pentru a elimina tensiunea musculara si contracturile. Aceasta intindere se realizeaza cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, brate si picioare. Fotoliul de masaj LUXOR II este conceput pentru utilizatori diferiti, avand 12 programe de masaj automate care ofera un masaj de calitate si care, bineinteles, satisface diferite asteptari.

Joystick Zero Gravity

Noul LUXOR II este dotat cu joystick zero gravity pentru a va seta mai usor pozitia de masaj.

Ce este Zero Gravity?

Aceasta pozitie va va aduce intr-o stare de imponderabilitate in care va veti putea bucura de o relaxare perfecta. Noul fotoliu LUXOR II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozitiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele si gambele sunt pozitionate la acelasi nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifica iar forta gravitationala va fi distribuita in mod egal pe asupra corpului. Aceasta este pozitia ideala pentru masaj. Acum este momentul sa experimentati programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

5 cm fata de perete - Functia inteligenta de salvarea spatiului

Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca, fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.

Sistem audio incorporat. Amplificati starea de bine!

Aveti optiunea de a utiliza un smartphone sau o tableta pentru a reda muzica.

Conectati fotoliul la telefon, tableta sau laptop prin bluetooth.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura