Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj Albert 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6590 lei Lei
Brand
CS-Albert 2
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fotoliu de masaj Albert II cu 8 programe de masaj, 7 tehnici de masaj, muzica prin bluetooth, sistem de masaj SL de 135 cm, sistem de incalzire.
Utilizati serviciile fotoliu de masaj dotat cu:

8 Programe Automate, 7 tipuri de masaj, Reflexoterapie
Intinderea bratelor, a spatelui si a picioarelor este recomandata pentru a activa regenerarea osoasa, pentru a elimina tensiunea musculara si contracturile. Aceasta intindere se realizeaza cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, brate si picioare.
Fotoliul de masaj ALBERT II este conceput cu 8 programe de masaj automate care ofera un masaj personalizat in functie de asteptarile utilizatorilor.

Dotat cu sistem de incalzire pentru spate
Incalzirea accentueaza eficienta masajului inlaturand senzatia de frig pe timpul iernii. Odata activata functia de incalzire, pernele de aer din zona lombara se incalzesc treptat facilitand relaxarea musculaturii.
ALBERT II este un fotoliu de masaj pe care il veti adora imediat
Experienta de masaj oferita de ALBERT II este impresionanta. Modul in care acest fotoliu reuseste sa relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D cu incalzire este utilizata pentru a trata durerile lombare sau cervicale.
Masajul bratelor cu perne cu aer
Pernele cu aer respecta curbura bratelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj va va relaxa si revigora bratele si palmele.

Fixarea umerilor cu perne cu aer
Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a va fixa corespunzator in fotoliu si de a aseza corpul in spatarul fotoliului pentru un masaj eficient in zona musculaturii paravertebrale.
Masaj pentru brate cu perne cu aer
Pernele cu aer respecta curbura bratelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj va va relaxa si revigora bratele si palmele.
Masajul picioarelor cu perne de aer
Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.
Masajul gambelor cu perne cu aer
Perne cu aer de diferite forme invelesc complet gamba, glezna si laba piciorului, pentru a va oferi o experienta de neuitat. Activati functia de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctura. Aceasta functie va va relaxa picioarele si veti simti o imbunatatire a musculaturii.
Masaj pentru gambe si extinderea suportului dedicat gambelor.
Suport extensibil 20 cm.

In functie de inaltimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maxima a extinderii fiind de 20 cm, asigurandu-se astfel un masaj complet, potrivit inaltimii fiecarui utilizator.
Reflexoterapie - Masajul talpilor
Fotoliul de masaj ALBERT II este dotat cu functia de reflexoterapie. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi.
Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapida a oboselii fizice sau psihice
Masajul de reflexoterapie se executa folosind o placuta echipata cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor inaltimi ale utilizatorilor. Recomandam utilizarea functiei de reflexoterapie pentru persoanele care acuza dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp in picioare.

8 PROGRAME DE MASAJ AUTOMATE
5 cm fata de perete - Functia inteligenta de salvarea spatiului
Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca, fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.
Ce este Zero Gravity?
Aceasta pozitie va aduce intr-o stare de imponderabilitate in care va veti putea bucura de o relaxare perfecta. Noul fotoliu ALBERT II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity folosind doua pistoane de rabatare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura