Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj 4D Luxury

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17990 lei Lei
Brand
CS-Luxury
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj 4D Luxury

Fotoliu de masaj Capsula 4D Luxury Zero Gravity. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice incalzite, bluetooth, comanda vocala, incalzire la spate si picioare plus 12 programe automate de masaj.

Un masaj eficient porneste cu o sesiune de masaj pentru talpi (reflexoterapia).

Fotoliu de masaj LUXURY 4D este dotat cu functia de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul talpilor. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi.
Reflexoterapia este un tip de masaj care este necesar si care impresioneaza.

Masajul de reflexoterapie se executa folosind o placuta echipata cu role, iar suportul pentru gambe se extinde automat pentru a se potrivi diferitelor inaltimi ale utilizatorilor. Recomandam utilizarea functiei de reflexoterapie pentru persoanele care acuza dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp in picioare.

Masaj terapeutic perfect pentru orice utilizator

LUXURY este un fotoliu din noua generatie, dotat cu 8 maini de masaj inteligente, silentioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. 4D LUXURY utilizeaza noul sistem de masaj in "L" de 135 de cm.

Masaj full body prin presiune de aer (umeri, spate, sezut, brate, picioare).

Cel mai performant sistem de masaj pentru brate (18 perne de masaj cu 3 puncte de contact). Pompele de aer fuctioneaza continuu, pentru a furniza forta necesara tuturor pernelor de aer cu care este dotat fotoliul. Atat masajul de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor cu aer sunt precise si unice, ceea ce va permite sa beneficiati de un masaj revigorant.
LUXURY 4D este dotat cu sistem de scanare precisa

Urmarirea punctelor de acupunctura si a pulsului confera masajului o mai mare precizie. Utilizand un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul LUXURY poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia si fesele, oferind un masaj mai profund si un masaj in punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de inaltimi diferite, aducand utilizatorilor experienta unui masaj traditional chinezesc la un nivel superior.

Sistem de scanare si ajustare in functie de greutatea si inaltimea utilizatorului scanare precisa.

Dotat cu sistem de incalzire pentru spate si picioare.

Mecanismul de incalzire accentueaza eficienta masajului, inlaturand starea de frig pe tipul iernii sau in camerele cu aer conditionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de incalzire incorporat, fotoliul de masaj 4D devine cel mai complex fotoliu de masaj de pe piata. Functia de incalzire a spatelui utilizeaza fibra de carbon ca sursa de incalzire cu infrarosu.

Telecomanda.

Buzunar pentru telecomanda.

Zero Gravity - Perfect pentru casa dumneavoastra

Daca erati ingrijorat ca fotoliul 4D LUXURY nu se va potrivi in casa dvs., nu va faceti probleme! Tehnologia sa ?spatiu zero fata de perete? va permite sa amplasati fotoliul lipit de perete. Aceasta functie avansata a fotoliului LUXURY va ofera masajul mult visat chiar si in cele mai restranse spatii. Ne straduim in permanenta sa atinga culmile luxului si ale relaxarii, iar modelul 4D LUXURY este un simbol perfect al acestei misiuni.
Functia inteligenta de salvare a spatiului.

Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.

Suportul pentru picioare este automat extensibil.

LUXURY 4D - Perfect pentru persoane inalte.

Suportul pentru picioare vine cu o versiune actualizata bazata pe modelele anterioare ale fotoliului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura