Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj 9500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16490 lei Lei
Brand
CS-Luxor-3D
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj Capsula 3D Robotic Zero Gravity cu incalzire, framantare la gambe, role la talpi, muzica bluetooth-transport gratuit

Cel mai complet fotoliu de masaj in Romania.

Un fotoliu de masaj ca mainile unui terapeut.

Un fotoliu de masaj din noua generatie, dotat cu 4 maini de masaj inteligente, silentioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. Acest fotoliu utilizeaza noul sistem de masaj in "L" de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lunga cursa de masaj.

Masaj complet prin presiune de aer (umeri, spate, sezut, brate, picioare).

Acest fotoliu este dotat cu o functie inovatoare a pompelor de aer si a valvelor. Pompele de aer fuctioneaza sincron si continuu, pentru a furniza forta motrica necesara tuturor pernelor de aer cu care este dotat fotoliul. Atat masajul de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor cu aer sunt precise si unice, ceea ce va permite sa beneficiati de un masaj revigorant.

Functie unica: controlul 3D

O alta dovada a capacitatii fotoliului de a oferi un masaj personalizat este si faptul ca tehnologia 3D a fotoliului permite sa ajustati adancimea rolelor. Puteti alege unul din cele 5 nivele de intensitate 3D, bucurandu-va de un masaj al cefei mai profund datorita functie de extindere automata, putand selecta cu usurinta unul din noile programe auto 3D.

Mecanism perfect pentru reglare

Dumneavoastra alegeti cat de profund doriti sa fie executat masajul. Pe masura ce folositi fotoliul de masaj veti intari musculatura paravertebrala.

Acest fotoliu este dotat cu sistem de scanare precisa

Urmarirea punctelor de acupunctura si a pulsului confera masajului o mai mare precizie. Utilizand un sistem de detectare bionic inteligent, acest fotoliu poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia si fesele, oferind un masaj mai profund si un masaj in punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de inaltimi diferite, aducand utilizatorilor experienta unui masaj traditional chinezesc la un nivel superior.

Dotat cu sistem de incalzire pentru spate.
Mecanismul de incalzire accentueaza eficienta masajului, inlaturand starea de frig pe tipul iernii sau in camerele cu aer conditionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de incalzire incorporat, acest fotoliul de masaj devine cel mai complex fotoliu de masaj de pe piata. Functia de incalzire a spatelui utilizeaza fibra de carbon ca sursa de incalzire cu infrarosu.

Functie foarte importanta: Extensia automata pentru ceafa si umeri.

Pe langa sina lunga in forma de L acest fotoliu ofera o portiune suplimentara de sina de masaj ce permite rolelor de masaj sa atinga partile superioare ale cefei si umerilor. Aceasta functie este utilizata in multe din programele de masaj automate ale fotoliului, oferind unul din cele mai complete masaje ale cefei si umerilor de pe piata.

Pozitia ideala de masaj - imbunatateste calitatea somnului

Prin sincronizarea spatarului, sezutuilui si suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obtine experienta celui mai bun masaj de tipul gravitatie zero. Se obtine o relaxare completa si o pozitie de masaj naturala si confortabila, reducandu-se presiunea inimii si a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sange si oxigen furnizate creierului, imbunatatindu-se astfel calitatea somnului si eliminandu-se oboseala.

Fotoliul ocupa un spatiu redus. Nu va preocupati de spatiu.

Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.

Aspect placut. Design functional.

Forma dinamica al acestui fotoliu de masaj a fost abordata tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spatiul din casa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura