Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj 4D, Touch Screen, 12 programe de masaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19900 lei Lei
Brand
CS-Adriatica-4D
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj 4D, Touch Screen, 12 Programe de masaj automate, sistem de incalzire

Proiectat pentru toata familia. Va va schimba viata si timpul liber.
Fotoliu de masaj cu incalzire la spate, muzica si bluetooth

Fotoliu de masaj 4D dotat cu Panou de control Touch Screen, 12 Programe de masaj automate, Joystick 4D, sistem de incalzire, space saver, zero gravity, muzica prin bluetooth.

Experienta oferita de Adriatica va fi una de neuitat!

Este un fotoliu de masaj din noua generatie, dotat cu 4 maini de masaj 4D inteligente, silentioase, ajustabile si mobile pentru ca masajul spatelui sa fie complet. Adriatica utilizeaza noul sistem de masaj in "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Lungimea sinei va asigura un masaj de la cap pana la sezut, aproape de genunchi.
Adriatica va imbratiseaza cu o multitudine de perne de aer (umeri, spate, sezut, brate, picioare)

Fotoliul beneficiaza de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminara a utilizatorilor. Indiferent de inaltimea dumneavoastra acest fotoliu se va ajusta corespunzator ca sa beneficiati de un masaj cervical si de reflexoterapie de exceptie.

Reflexoterapia este un tip de masaj absolut necesar

Fotoliul de masaj Adriatica este dotat cu functia de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul talpilor. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi. Recomandam utilizarea functiei de reflexoterapie pentru persoanele care acuza dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp in picioare.
Extensie automata pentru suportul gambelor

In functie de inaltimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde automat, lungimea maxima a extinderii fiind de 16 cm, asigurandu-se astfel un masaj complet, potrivit inaltimii fiecarui utilizator.
Adriatica va deveni parte din familia dumneavoastra si il veti indragi

Adriatica este dotat cu un set de maini mecanice 4D, inteligente si silentioase. Se remarca prin acest mecanism capabil sa execute 6 tipuri de masaj cu 6 nivele de intensitate. Aceste maini mecanice ajuta inclusiv la detectarea parametrilor fiecarui utilizator: inaltime si pozitia umerilor in fotoliu.

Veti folosi fotoliul de masaj Adriatica din dragoste pentru masaj si relaxare

Dovada a capacitatii fotoliului de a oferi un masaj personalizat este si faptul ca tehnologia fotoliului permite sa ajustati mecanismul de masaj. Puteti selecta distanta dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferati, puteti opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteti apela functia de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.
Dotat cu sistem de incalzire

Mecanismul de incalzire accentueaza eficienta masajului, inlaturand starea de frig pe timpul iernii sau in camerele cu aer conditionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de incalzire incorporat, fotoliul de masaj Adriatica devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piata. Functia de incalzire a spatelui utilizeaza fibra de carbon ca sursa de incalzire cu infrarosu.

Adriatica este un fotoliu de masaj pe care il veti iubi imediat

Experienta de masaj oferita de Adriatica este impresionanta. Modul in care acest fotoliu reuseste sa relaxeze este fantastic - Tehnologia este utilizata pentru a trata durerile lombare sau cervicale.
Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a va fixa corespunzator in fotoliu si de a aseza corpul in spatarul fotoliului pentru un masaj eficient in zona musculaturii paravertebrale.
Masaj pentru brate, cu perne cu aer

Prevazut cu perne cu aer ce respecta curbura bratelor umane, Adricatica ofera un masaj complet al acestora. Pernele de aer va vor relaxa si revigora bratele si palmele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura