Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj Monaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8990 lei Lei
Brand
CS-Monaco
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj Monaco cu 12 programe automate, sistem de incalzire, zero gravity, muzica prin bluetooth si comanda vocala.

Utilizati serviciile unui kinetoterapeut excelent:

12 Programe Automate

5 tipuri de masaj

Reflexoterapie si masaj pentru gambe
Intinderea bratelor, a spatelui si a picioarelor este recomandata pentru a activa regenerarea osoasa, pentru a elimina tensiunea musculara si contracturile. Aceasta intindere se realizeaza cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, brate si picioare.
Fotoliul de masaj MONACO este conceput pentru utilizatori diferiti, avand 12 programe de masaj automate care ofera un masaj de calitate si care, bineinteles, satisface diferite asteptari.
MONACO - Un fotoliu de masaj fullbody cu functii complete.

MONACO este un fotoliu de masaj din noua generatie dotat cu 4 maini inteligente de masaj, care utilizeaza tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silentioase, ajustabile si mobile asigurand un masaj complet al spatelui. MONACO utilizeaza sistemul de masaj in "SL" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului va permite sa beneficiati de un masaj de la cap pana la sezut, aproape de genunchi.
Masaj complet cu perne de aer si role de masaj.

Fotoliul beneficiaza de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminara a utilizatorilor. Indiferent de inaltimea dumneavoastra acest fotoliu se va ajusta corespunzator ca sa beneficiati de un masaj cervical si un masaj de reflexoterapie de exceptie.
Dotat cu sistem de incalzire pentru spate.

Incalzirea accentueaza eficienta masajului inlaturand senzatia de frig pe timpul iernii. Odata activata functia de incalzire, pernele de aer din zona lombara se incalzesc treptat facilitand relaxarea musculaturii.
MONACO este un fotoliu de masaj pe care il veti iubi imediat

Experienta de masaj oferita de MONACO este impresionanta. Modul in care acest fotoliu reuseste sa relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D cu incalzire este utilizata pentru a trata durerile lombare sau cervicale.
Masaj bratelor cu perne cu aer.

Pernele cu aer respecta curbura bratelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj va va relaxa si revigora bratele si palmele.
Fixarea umerilor cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a va fixa corespunzator in fotoliu si de a aseza corpul in spatarul fotoliului pentru un masaj eficient in zona musculaturii paravertebrale.
Masaj pentru brate cu perne cu aer

Pernele cu aer respecta curbura bratelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj va va relaxa si revigora bratele si palmele.
Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.
Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme invelesc complet gamba, glezna si laba piciorului, pentru a va oferi o experienta de neuitat. Activati functia de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctura. Aceasta functie va va relaxa picioarele si veti simti o imbunatatire a musculaturii.
Masaj pentru gambe si extinderea suportului dedicat gambelor.
Suport extensibil 20 cm.

In functie de inaltimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maxima a extinderii fiind de 20 cm, asigurandu-se astfel un masaj complet, potrivit inaltimii fiecarui utilizator.
Reflexoterapie - Masajul talpilor

Fotoliul de masaj MONACO este dotat cu functia de reflexoterapie. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi.
Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapida a oboselii fizice sau psihice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura