Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj Marina Medical 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13790 lei Lei
Brand
CS-Marina Medical 2
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj Marina Medical II cu sistem de scanare a parametrilor medicali, robot de masaj 3D reglabil, 21 programe automate, incalzire, zero gravity, bluetooth si comanda vocala.
Descoperiti serviciile unui fotoliu de masaj 3D dotat cu:

21 Programe automate de masaj

7 Tehnici de masaj
MARINA MEDICAL este un fotoliu de masaj pe care il veti folosi zilnic.

Veti indragi acest fotoliu de masaj deoarece experienta oferita de MARINA MEDICAL este impresionanta. Indiferent daca va doriti masaj lombar, cervical sau masaj pentru picioare si talpi - acest fotoliu poate satisface aceste asteptari. Modul in care acest fotoliu reuseste sa atinga musculatura paravertebrala este fantastic. Tehnologia 3D cu incalzire este utilizata pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Simtiti incordare musculara, dureri cervicale sau rigiditate?

MARINA MEDICAL este capabil de un masaj cervical asa cum va doriti.

Fotoliul de masaj MARINA MEDICAL este conceput pentru utilizatori cu diferite inaltimi si este suficient de mare pentru a multumi chiar si utilizatori de peste 190 cm. Spatarul fotoliului este inalt iar robotul de masaj urca suficient de mult pentru presta un masaj cervical exceptional.
MARINA MEDICAL masoara pulsul, saturatia de oxigen din sange si oboseala.

Suntem preocupati de starea dumneavoastra de sanatate, de-aceea am dotat acest fotoliu de masaj cu senzori de scanare pentru parametrii medicali: pulsul cardiac, saturatia de oxigen din sange si nivelul de oboseala din corp.

MARINA MEDICAL ofera incalzire pentru spate.

Incalzirea accentueaza eficienta masajului inlaturand senzatia de frig pe timpul iernii. Odata activata functia de incalzire, pernele de aer din zona lombara se incalzesc treptat facilitand relaxarea musculaturii.
Masajul bratelor cu perne cu aer.

Pernele cu aer respecta curbura bratelor, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj va va relaxa si revigora bratele si palmele.

Masaj pentru gambe si extinderea suportului dedicat gambelor.

Suport extensibil 20 cm.

In functie de inaltimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maxima a extinderii fiind de 20 cm, asigurandu-se astfel un masaj complet, potrivit inaltimii fiecarui utilizator.
Reflexoterapie - Masajul talpilor

Fotoliul de masaj MARINA MEDICAL este dotat cu functia de reflexoterapie. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi.
Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapida a oboselii fizice sau psihice

Masajul de reflexoterapie se executa folosind o placuta echipata cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor inaltimi ale utilizatorilor. Recomandam utilizarea functiei de reflexoterapie pentru persoanele care acuza dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp in picioare.
21 PROGRAME AUTOMATE DE MASAJ

MARINA MEDICAL II se remarca datorita celor 21 de programe de masaj. Aceste programe va ofera posibilitatea sa identificati si sa alegeti masajul preferat. Nu mai este nevoie sa personalizati masajul deoarece aceste programe va pot oferi o experienta de masaj asa cum va doriti: programe in functie de momentul zilei, in functie de intensitatea dorita sau programe cu focus pe anumite zone ale corpului.
JOYSTICK 3D - pentru reglarea intensitatii.

Acest joystick 3D va ofera posibilitaea ca in orice moment al sesiunii sa controlati intensitatea robotului de masaj in functie de preferintele dumneavoastra: masaj moale, intens sau mediu.
Butoane rapide pe bratul drept.

Intreaga experienta de masaj poate fi controlata folosind panoul de control incorporat pe bratul drept al fotoliului.

Telecomanda cu fir.

Buzunar-suport pentru telecomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura