Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj cu Joystick 3D - incalzire la spate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12900 lei Lei
Brand
CS-Veleta-3D
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fotoliu de masaj-comanda vocala - Joystick 3D - incalzire la spate si picioare

Fotoliu de masaj model 2020 prin comanda vocala, Joystick 3D, incalzire la spate si picioare, muzica prin bluetooth, port USB. Cel mai accesorizat fotoliu de masaj.
Avantaje:
Role de masaj 3D.
4 role de masaj.
Incalzire la picioare.
Incalzire la spate.
Scanare preliminara.
Comanda vocala [NOU].
JOYSTICK 3D [NOU].
Sina SL de 137 cm.
Un fotoliu de masaj ca mainile unui maseur - terapeut
Este un fotoliu de masaj din noua generatie, dotat cu 4 maini de masaj inteligente, silentioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. Utilizeaza noul sistem de masaj in "L" de 137 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lunga cursa de masaj.

Masaj complet prin presiune de aer (umeri, spate, sezut, brate, picioare).
Este dotat cu o functie inovatoare a pompei de aer si a valvelor. Pompa poate functiona sincron si continuu, pentru a furniza forta motrica necesara celor 28 de perne cu aer. Atat masajul de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor cu aer sunt precise si unice, ceea ce va permite sa beneficiati de un masaj revigorant.

JOYSTICK 3D. Solutia perfecta pentru reglare. Acum aveti control total asupra rolelor de masaj.
O alta dovada a capacitatii fotoliului de a oferi un masaj personalizat este si faptul ca tehnologia 3D a fotoliului permite sa ajustati adancimea rolelor folosind un Joystick. Puteti alege unul din cele 5 nivele de intensitate 3D, bucurandu-va de un masaj profund al cefei spre exemplu, sau o functie de rulare profunda pentru corectarea posturii corpului.
Fotoliul este dotat cu functie inteligenta de salvarea spatiului.
Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.

Aspect placut. Design functional.
Forma dinamica al acestui fotoliu de masaj a fost abordata tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spatiul din casa. Acest model este ideal pentru casa, apartament, birou chiar si acolo unde spatiul este limitat.

Fotoliul va scaneaza si se ajusteaza inteligent.
Fotoliu este dotat cu sistemul de localizare automata a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminara fiecarei sesiuni de masaj pentru detectarea inaltimii si greutatii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj sa fie personalizata perfect.

Sistem de role 3D cu 5 Nivele de intensitate.
Noul fotoliu de masaj este dotat cu un set de maini mecanice 3D inteligente silentioase, care se vor deplasa in sus si in jos, intinzandu-se inainte si inapoi plus miscari laterale. Aceste maini mecanice ajuta la detectarea parametrilor fiecarui utilizator: greutate si inaltime.

Confort in utilizare: butoane rapide pentru control total.

Noul fotoliu permite accesul mai usor la butoanele de control. Nu mai este nevoie sa va opriti in timpul ciclului de masaj pentru a modifica pozitia de masaj. Oricand puteti opri fotoliul intr-o anume pozitie pentru a va odihni sau pentru a privi la televizor.

Alimentare smartphone folosind portul USB de pe bratul drept.
Fotoliu este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

Functie de ioni negativi de oxigen
Functie de ioni negativi de oxigen - verificati butonul de pe bratul stang, in partea de sus. Design inovator cu ioni negativi de oxigen in tetiera, poate emite ioni negativi de oxigen in flux continuu. Verificat de centrul national de control al calitatii pentru aparatele electrice industriale cu infrarosii, ionii negativi de oxigen au o concentratie de pana la 240.000 / cm3, asemanator unei paduri sau cascade si ajuta la recuperarea spontana a organismului uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura