Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Fotoliu de masaj-comanda vocala si Joystick Zero Gravity

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13990 lei Lei
Brand
CS-2021-Marina
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fotoliu de masaj-comanda vocala, Joystick Zero Gravity, incalzire, muzica prin bluetooth, port USB

Avantaje:

Role de masaj 3D.

4 role de masaj.

Incalzire.

Ioni negativi.

Scanare preliminara.

Comanda vocala [NOU].

JOYSTICK Zero Gravity.

Sina SL de 135 cm.

Un fotoliu de masaj ca mainile unui maseur - terapeut. Special proiectat pentru toata familia. Lasati-va pe mainile unui profesionist.
Este un fotoliu de masaj din noua generatie, dotat cu 4 maini de masaj inteligente, silentioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. Acest fotoliu utilizeaza noul sistem de masaj in "L" de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lunga cursa de masaj.
Fotoliul va ofera un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, sezut, brate, picioare).

Acest fotoliu este dotat cu o functie inovatoare a pompei de aer si a valvelor. Pompa poate functiona sincron si continu, pentru a furniza forta motrica necesara celor 28 de perne cu aer. Atat masajul de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor cu aer sunt precise si unice, ceea ce va permite sa beneficiati de un masaj revigorant.

JOYSTICK - Solutia perfecta pentru reglarea pozitiei de masaj. Acum aveti control total asupra pozitiilor de masaj.

O alta dovada a capacitatii fotoliului de a oferi un masaj personalizat este si faptul ca tehnologia fotoliului permite sa ajustati pozitia de masaj. Puteti alege pozitia de masaj care va convine bucurandu-va de un masaj profund al cefei spre exemplu sau utilizand o functie masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Reflexoterapie. Un masaj bun incepe cu masajul talpilor.

Fotoliu de masaj este dotat cu functia de reflexoterapie, cu role duble pentru masajul talpilor. Aceasta functie este perfecta pentru stimularea centrilor nervosi.

Dotat cu sistem de incalzire pentru spate.

Mecanismul de incalzire accentueaza eficienta masajului, inlaturand starea de frig pe timpul iernii sau in camerele cu aer conditionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de incalzire incorporat, fotoliul de masaj devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piata. Functia de incalzire a spatelui utilizeaza fibra de carbon ca sursa de incalzire cu infrarosu.

Fotoliul este dotat cu functie inteligenta de salvarea spatiului.
Fotoliul este conceput pentru spatii reduse, astfel ca fata de peretele din spate este nevoie de o distanta de 5 cm cand fotoliul de masaj este in ciclul de functionare. Sezutul fotoliului va glisa inainte fara a atinge peretele din spate.
Aspect placut. Design functional.
Forma dinamica al acestui fotoliu de masaj a fost abordata tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spatiul din casa. Acest model este ideal pentru casa, apartament, birou chiar si acolo unde spatiul este limitat.

Fotoliul va scaneaza si se ajusteaza inteligent.
Noul fotoliu este dotat cu sistemul de localizare automata a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminara fiecarei sesiuni de masaj pentru detectarea inaltimii si greutatii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj sa fie personalizata perfect.
Sistem de role 3D cu 5 Nivele de intensitate.

Noul fotoliu de masaj este dotat cu un set de maini mecanice 3D inteligente silentioase, care se vor deplasa in sus si in jos, intinzandu-se inainte si inapoi plus miscari laterale. Aceste maini mecanice ajuta la detectarea parametrilor fiecarui utilizator: greutate si inaltime.

Butoane pentru control. Suport pentru telecomanda.
Noul fotoliu permite accesul mai usor la butoanele de control. Nu mai este nevoie sa va opriti in timpul ciclului de masaj pentru a modifica pozitia de masaj. Oricand puteti opri fotoliul intr-o anume pozitie.
Alimentare smartphone folosind portul USB de pe bratul stang.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura