Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Oferim scaune de calitate

Membru Bizoo de 16 ani.
4.37
4 stars: Foarte bun
126 pareri

Aparat de masaj pentru picioare C302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1290 lei Lei
Brand
CS-C302
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aparat de masaj pentru picioare Perfect pentru relaxarea si revigorarea picioarelor si talpilor

Fiecare persoana ocupata simte oboseala cand ajunge acasa dupa o zi de munca. Daca ati mers pe jos, ati alergat sau ati stat in picioare toata ziua, picioarele dvs. au nevoie de un masaj deosebit. Aparatul de masaj pentru picioare va ofera propriul dvs. SPA pentru picioare in confortul propriei locuinte.

Utilizand tehnologia de masaj 3D, acest aparat va ofera relaxarea suprema de la glezne pana la talpi! C302 se axeaza pe stimularea centrilor nervosi din talpa.

Functia de incalzire impreuna cu cele trei viteze diferite si cele 4 programe predefinite permit personalizarea sesiunii de masaj pentru a obtine relaxarea absoluta! Setati aparatul dupa propriile preferinte folosind panoul touch integrat.

Functii importante

Programe de masaj automate

Imitand miscarile unui maseur profesional, aceste patru programe de masaj predefinite ofera un efect revitalizant si va vor elibera de disconfortul si oboseala picioarelor, acumulate dupa o zi de lucru incarcata.
Reflexoterapie

Principiul care sta la baza reflexoterapiei este simplu: stimulii aplicati in unele zone ale corpului au un efect care se reflecta asupra intregului corp. Punctele de reflex, care se afla in relatie cu toate partile corpului, se pot gasi in picioare, maini, fata si urechi. Aceste puncte raspund la presiune, astfel ca, utilizand tehnici de masaj adecvate, se poate stimula procesul natural de insanatosire si recuperare al corpului. Corpul incepe progresiv sa se elibereze de blocaje si tensiune, sa restabileasca fluxul de energie si sa il echilibreze pentru o stare mai buna pe termen lung a sanatatii.
Role de masaj pentru talpi

Utilizand role de masaj, aparatul de masaj pentru picioare foloseste reflexoterapia pentru o experienta de masaj cat mai profunda. Stimuland fiecare punct de presiune, rolele de masaj sunt cele mai bune instrumente pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si revitalizarea corpului. Puteti alege dintre cele trei nivele de intensitate care, cu siguranta, se vor potrivi nevoilor dumneavoastra.
Perne de aer pentru calcai

Tehnica avansata de masare prin intermediul pernelor pentru calcai ofera o experienta de masare superioara oricarui alt aparat de masaj. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra.

3 viteze de masaj

Pentru un confort sporit al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlata, aparatul dispunand de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit si fixat in orice pozitie.
Butoane incorporate

Setarile si personalizarea masajului se realizeaza foarte usor, cu ajutorul butoanelor incorporate.
Panou de control integrat

Personalizati-va experienta de masaj utilizand panoul de comanda incorporat! Puteti schimba modurile de masaj, presiunea aerului din perne, viteza de masaj sau porni/opri incalzirea cu o simpla atingere.

Husa de panza este detasabila, astfel incat sa o puteti curata cu usurinta!

Intretinerea aparatului este usoara si accesibila, asadar puteti scoate cu usurinta husa textila si sa o curatati atunci cand este necesar.

Functie de incalzire pentru o terapie mai profunda!

Aparatul de masaj beneficiaza de functia de incalzire bazata pe fibra de carbon, lucru care va transforma sesiunea de masaj intr-o reala sedinta de terapie.

Specificatii si caracteristici tehnice

Programe automate de masaj: 4.

Mod Manual de masaj: Da.

Vibratii: Da.

Perne de aer: Picior si calcai.

Viteze de masaj: 3.

Incalzire: Da.

Consum: 35W.

Tapiterie: Panza.

Greutate (kg) 5 kg.

Tensiune de alimentare nominala: 220V.

Culori: albastru cu negru si bordo cu negru.

Dimensiuni aparat: 34 cm/36 cm/21cm.

Cadoul perfect. Infrumusetarea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura